Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Apostu, Laso și Neagu au semnat cu Olimpia

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Iar Bodea și Dobai îi vor înlocui pe Csik și Bolba

babutInformația Zilei a avut dreptate când, în urmă cu câteva zile, a anunțat prezența în lotul Olimpiei, din această vară, a trei jucători de la UTA, Apostu, Neagu și Laso. Mai mult, se confirmă și schimbarea celor doi antrenori, Tiberiu Csik și Mircea Bolba. Cei doi vor fi înlocuiți de bihorenii Cosmin Bodea și Dan Dobai care vor pregăti formația sătmăreană în sezonul 2014/2015.

Toate aceste informații ne-au fost confirmate de Dan Băbuț, în emisiunea Panoramic Sportiv difuzată de Informația TV, emisiune la care a fost invitat președintele Olimpiei. Înțelegerea este finalizată în proporție de 90 la sută și toți acești jucători, dar și cei doi antrenori, vor semna un contract pe o durată de 2 ani cu Olimpia.

Potrivit celor spuse de Dan Băbuț, Olimpia se mai află în tratative avansate cu un jucător experimentat de la Gloria Bistrița dar și cu Brata și Heill, foști jucători ai Olimpiei.
În ce privește antrenorii, Dan Băbuț ne-a mai spus că s-a discutat și cu Edi Iordănescu dar acesta a avut pretenții financiare peste posibilitățile Olimpiei și condiționa venirea lui pe banca sătmăreană de aducerea întregului său staff, secund, maseur, preparator etc. Pe listă s-a mai aflat și Florin Fabian dar pista a a fost abandonată din motive neprecizate.

În ce-i privește pe Tiberiu Csik și Mircea Bolba, Dan Băbuț ne-a declarat că nu are mare lucru să le reproșeze. Doar că la obiectivele propuse s-a dorit aducerea unor antrenori care să nu fie în relații prea apropiate cu jucătorii. Pentru că veni vorba de obiective, președintele Olimpiei a fost destul de laconic și nu ne-a spus prea multe. “Vrem o clasare între locurile 1-4” ne-a spus domnia sa lăsând să se înțeleagă că ne va dezvălui mai multe cu câteva zile înainte de debutul în campionat care va avea loc pe 30 august.

Legat de cuplul Tiberiu Csik-Mircea Bolba, Dan Băbuț ne-a declarat că, în proporție de 90 la sută, cei doi se vor ocupa de pregătirea Olimpiei II. Iar această din urmă echipă are mari șanse de a evolua în sezonul viitor în Liga III-a.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. D-le presedinte Babut,sa fie de bun augur schimbarea antrenorilor la Olimpia si as avea o sugestie pt.lot. Va sugerez sa va amintiti de aportul pe care si la adus Manu Muresan pt.promovarea echipei din judet in liga 3 ,ca in continuare sa fie marginalizat de catre antrenorul Cik din motivele doar de el stiute.La ora actuala prin functia dv.s-ar cuveni sa reparati aceasta gresala a acestui antrenor,bineanteles daca d-voastra mai considerati ca Manu ar face fata la acest nivel si ar putea ajuta echipa de fotbal Olimpia

Lasă un răspuns