Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Vanghelie, amenințat cu excluderea din PSD

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Scandal la CExN al PSD de la Orăștie. Președintele PSD Victor Ponta l-a amenințat cu excluderea din partid pe Marian Vanghelie, după ce primarul Sectorului 5 și-a arătat intenția de a candida la șefia partidului.

Cei doi social-democrați au avut un schimb de replici în cadrul Comitetului Executiv al PSD.

„Dacă vrei să candidezi, după 16 noiembrie. Dacă mai faci scandaluri, te exclud”, i-a spus Ponta lui Vanghelie.

În plus, între Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Ştiințifică și Dezvoltare Tehnologică și președintele organizației PSD București, Marian Vanghelie, s-a iscat un conflict verbal care ulterior s-a transformat într-o altercație fizică, scrie B1Tv.

Incidentul a avut loc acum două zile la Orăștie, la masa de final, când, ușor amețit, președintele PSD București, Marian Vanghelie a început să-l înjure pe ministrul pentru Învățământ Superior. Sursa nemulțumirii lui Marian Vanghelie provine din faptul că Mihnea Costoiu vizează președinția organizației București.

Supărarea lui Vanghelie a fost amplificată și de vestea că urma să piardă majoritatea în Consiliul General al Capitalei, veste pe care a primit-o în aceeași zi.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Protest al romilor la Guvern

Asculta acest articol Aproximativ 200 de romi au protestat, miercuri, la sediul Guvernului, nemulţumiţi că demnitari francezi vin în România