Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Joi au rupt cântarul, vineri vor lupta în ring

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

18 luptători pentru opt meciuri de K1 (thai-box) şi unul de MMA la cea de-a cincea ediţie a galei Full Fight

bataie K1Cu o zi înainte de marele eveniment, joi seara a avut loc proba cântarului pentru gala Full Fight ce se anunţa a fi una extrem de spectaculoasă. Este vorba de o competiţie de K1 (thai-box), dar în care vom avea şi un meci de MMA (lupta în cuşcă). Gala sătmăreană vine după doi ani “de secetă” şi ajunge la cea de-a cincea ediţie.

Este organizată de clubul Kyo-Gym Satu Mare, iar în cadrul ei vom avea nouă meciuri, dintre care unul la feminin şi unul la MMA.

De la clubul sătmărean vom avea opt luptători care îşi vor măsura forţele cu sportivi veniţi din Budapesta, Nyiregyhaza, Bucureşti, Ploieşti, Sibiu şi Giurgiu. Aceştia sunt: Alin Nemţiu (55 kg), Alice Ardelean (60 kg), Ovidiu Şimon (65 kg), Istvan Bartos (72 kg), Barnabas Szucs (74 kg), Anghel Cardoş (75 kg), iar Iosif Bara şi Marius Muntean la 91 de kilograme.

Totul se va desfăşura începând cu ora 19.00, în Piaţa 25 Octombrie unde va fi amplasat un ring în aer liber. Organizatorii îi invită pe toţi sătmărenii să asiste la un concurs dintr-un sport pe care mai mult îl pot vedea la televizor. Vor fi lupte spectaculoase, interesante, iar noi ne dorim să fie o vreme lipsită de precipitaţii. Organizatorii sunt pregătiţi să amplaseze o prelată peste ring, însă sperăm să nu fie cazul.

În cadrul evenimentului Full Fight 2014 este programat şi un concert live cu Black River Blues Band. Acesta va începe puţin după ora 21.00.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Tecău a ratat finala

Asculta acest articol Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), a ratat calificarea în finala probei de dublu masculin de la Australian