Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Olimpia nu s-a înscris încă în Liga II-a

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

olimpiaVineri, la București, a avut loc o ședință a Comitetului Executiv al LPF 2, organism nou creat și care se va ocupa de organizarea campionatului celui de al doilea eșalon fotbalistic din România, eșalon din care face parte și Olimpia.

Iar conform unei informații publicate pe site, până vineri la prânz, au solicitat înscrierea doar un număr de 9 echipe din totalul de 28 cât ar trebui să cuprindă cele două serii. Dar numele Olimpiei Satu Mare nu se află pe lista echipelor înscrise în campionat motiv pentru care l-am contactat telefonic pe Daniel Pașca, director executiv în cadrul clubului.”Dosarul este gata, cuprinde toate actele necesare înscrierii și îl vom depune la începutul săptămânii viitoare” ne-a spus acesta. Oricum, Olimpia nu va ieși din termenul limită de înscrieri, acesta fiind fixat pentru marți, 15 iulie.

Tot de la Daniel Pașca am aflat că jucătorii sătmăreni din lotul Olimpiei și-au efectuat deja vizitele medicale astfel că luni, 14 iulie, când este prevăzută prima întâlnire din această vară, jucătorii vor putea efectua un prim antrenament.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns