Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

În acest sfârșit de săptămână polițiștii au prins doi hoți

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La data de 11 iulie, la ora 11.30, lucrătorii Postului de Poliție Comunală Acâș au fost sesizați către M. Vasile de 54 ani, din Unimăt, cu privire la faptul că în ziua de 29 iunie, R. Ioan de 71 ani, din aceeași localitate, a pătruns fără drept în curtea locuinței sale și i-a sustras din hambar un ham pentru cai confecționat din piele.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul în valoare de 300 lei nefiind recuperat.

Tot la data de 11 iulie, ora 14, lucrătorii Postului de Poliție Comunală Santău s-au sesizat din oficiu despre faptul că în ziua anterioară, în jurul orei 11, Z. Costel de 29 ani, din localitatea Vinderei, județul Vaslui, s-a întâlnit pe pășunea din localitatea Santău cu B. Nicolae de 42 ani din Santău, și, profitând de neatenția acestuia, i-a sustras un telefon mobil marca Nokia.

B. Nicolae este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, prejudiciul în valoare de 100 lei, nefiind recuperat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns