Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Adrenalină, viteză și fum de cauciucuri pe B-dul Transilvania

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sâmbătă în cea de-a 4-a etapă din C. N. de Rally Sprint Satu Mare

raliuDupă o absenţă de doi ani de zile, B-dul Transilvania din Satu Mare, se pregăteşte să ofere din nou o nouă etapă din cadrul Campionatului Naţional de Rally Sprint. Este vorba de cea de-a patra rundă din ediţia anului 2014 care va avea loc sâmbătă de la ora 11.00.

De-a lungul anilor, la etapele desfăşurate pe B-dul Transilvania, s-au aflat cei mai mulţi piloţi veniţi atât din judeţe ale României cât şi din alte ţări. De fiecare dată au oferit un spectacol automobilistic de calitate apreciat de miile de sătmăreni prezenţi. Pe lângă competiţia propriu-zisă, organizatorii au pregătit şi momente de drift şi diferite demonstraţii cu maşina.

C.N. Rally Sprint Satu Mare a ajuns la cea de-a IX-a ediţie. Este deschis pentru orice tip de autoturism, se pot înscrie piloţi nelicenţiaţi şi piloţi licenţiaţi. În ceea ce priveşte programul de sâmbătă, 26 iulie, înscrierile se vor face de la ora 9.00, şedinţa tehnică de la 10.45, iar antrenamentele şi manşele cronometrate vor începe de la ora 11.00. Dar să vă lăsăm cu grupele acestui campionat:

Grupa juniori
– JN1: persoanele cu vârsta între 8-15 ani cu autoturisme cu tracţiune faţă sau spate cu capacitatea cilindrică reală sau echivalentă de maxim 2000 cmc şi cu putere maximă de 150 CP;
– JN2: persoane cu vârsta între 15-18 ani, autoturismele menţionate la JN1;

Grupa nelicenţiaţi
– ON1: autoturisme cu tracţiune faţă cu o cilindre reală sau echivalentă de maxim 1500 cmc;
– ON2: tracţiune faţă, între 1501-2000 cmc;
– ON3: autoturisme cu tracţiune pe spate indiferent de cilindree.

Grupa Only Open (concurenţii care nu se regăsesc în grupele de mai sus)
– OO1: autoturisme cu tracţiune faţă şi tracţiune integrală indiferent de cilindree. Aici pot participa concurenţii care au urcat pe podium la finalul unei ediţii Rally Sprint;
– OO2: autoturisme cu tracţiune pe spate indiferent de capacitatea cilindrică.

Va exista şi o clasă denumită simplu Open, unde pot participa doritorii înscrişi la una dintre grupe.

“Este penultima etapă din ediţia acestui an. Locaţia este foarte bună, vom avea zeci de concurenţi, nu ştim deocamdată numărul total al lor deoarece înscrieri se pot face şi sâmbătă dimineaţă. Etapele de pe B-dul Transilvania s-au bucurat mereu de o participare numeroasă. Vremea se anunţă a fi una bună, tocmai pentru asta îi invităm pe toţi sătmărenii la un show automobilistic”, ne-a declarat David Seletye, directorul ACR Satu Mare.

Etapa din Satu Mare se desfăşoară înaintea celor două VTM-uri (viteză pe traseu montan) organizate de CS Rider’s Satu Mare la Treznea (judeţul Sălaj) săptămâna viitoare, şi la Luna Şes în 23 august.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns