Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

La începutul lunii august vom afla lotul CSM-ului pentru sezonul 2014-2015 de baschet feminin

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vineri, de la 12.30, se stabileşte programul Ligii Naţionale

Picture 1Lunga vacanţă pe care o are echipa de baschet feminin CSM Satu Mare continuă. Nu se cunoaşte deocamdată componenţa ei, pentru sezonul următor, însă am aflat câteva din planurile antrenorului Petru Eleş şi ale preşedintelui secţiei Florin Mureşan, acum înainte să se stabilească programul 2014-2015 al Ligii Naţionale şi a fazei I din Cupa României. Asta, pentru că vineri, în Oradea, după terminarea şedinţei Biroului Federal se va stabili programul Ligii Naţionale.

“Lucrurile se mişcă mult mai bine în comparaţie cu anul trecut. Deocamdată sunt în Oradea la Europeanul U18, însă, de săptămâna viitoare, îmi doresc să clarificăm unele lucruri în ceea ce priveşte echipa CSM Satu Mare pentru sezonul care urmează. Vrem să aducem acasă sătmărence, să avem 1-2 jucătoare în permanenţă pe terenul de joc. Ne dorim să creştem numărul de românce care să evolueze în Liga Naţională”, ne-a declarat Petru Eleş. Tot la CSM Satu Mare vor ajunge două sau poate chiar trei jucătoare străine.

Sezonul 2014-2015 pentru echipele de baschet feminin începe pe 20 septembrie odată cu faza I a Cupei României, pentru ca o săptămână mai târziu să avem prima etapă din LNFB. “Îmi doresc să începem pregătirile pe data de 1 septembrie, să disputăm mai multe jocuri amicale”, ne-a mai declarat Eleş. Legat de acest aspect, CSM Satu Mare va primi în luna septembrie vizita echipei MTK Budapesta. Pe adresa clubului sătmărean a sosit o invitaţie pentru un turneu în Timişoara, care se va desfăşura tot în luna septembrie, la care ar urma să participe echipa locală, una din Serbia, CSM şi ICIM Arad.

Din câte se pare, lotul CSM-ului îl vom afla la începutul lunii august. “Am vrut să continuăm proiectul început sezonul trecut de a avea cât mai multe localnice în lot şi să dăm credit româncelor. Doar sub coş vom fi nevoiţi să apelăm la straniere. Reunirea lotului se va face pe 1 septembrie”, ne transmite Florin Mureşan.

Liga Naţională de baschet feminin va avea tot 14 echipe, aceleaşi ca şi în sezonul trecut.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns