Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sâmbătă au avut loc două accidente de circulaţie în municipiul Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În data de 26 iulie, în jurul orei 12, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia Logan, în Piaţa Romană din municipiul Satu Mare, P. Ioana de 29 ani nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca Audi A4, condus regulamentar de către B. Viorel de 39 ani.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Tot sâmbătă, în jurul orei 15.40, C. Viorel de 48 ani, conducând un autoturism marca Opel pe strada Odoreului din municipiul Satu Mare, pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Renault, condus regulamentar de L. Iuliu de 39 ani.

În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane, în vîrstă de 38 ani şi, respectiv 15 ani, ambele pasagere în autoturismul Renault. În urma testării celor doi conducători auto cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Percheziţii la hackerii din Satu Mare

Vineri, 24 ianuarie, procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziţii domiciliare la mai multi hacker din Satu Mare. Acestia au accesat fara drept peste 2000 de conturi de posta electronica. Acţiunea procurorilor D.I.I.C.O.T. s-a desfăşurat concomitent şi în cooperare cu autorităţile judiciare Statele Unite ale Americii, India şi China.