Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Şeful DGIPI a fost demis, la propunerea lui Gabriel Oprea

Gelu-Marin Oltean, chestor principal de poliţie
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Gelu-Marin Oltean, chestor principal de poliţie
Gelu-Marin Oltean, chestor principal de poliţie

Şeful Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), Gelu-Marin Oltean, a fost eliberat din funcţie, printr-o decizie a premierului Victor Ponta, publicată luni în Monitorul Oficial.

Potrivit deciziei, şeful DGIPI din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) este eliberat din funcţie începând de luni.

Premierul Victor Ponta a declarat pentru Mediafax că şeful Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Gelu-Marin Oltean, a fost eliberat din funcţie la propunerea ministrului de resort Gabriel Oprea.

Oltean va primi alte însărcinări în cadrul MAI, a mai spus Ponta.

Departamentul Informații și Protecție Internă (DIPI) va fi condus interimar de către Gheorghe Nicolae, subsecretar de stat în aceeași instituție, până la numirea unui nou șef, anunță Ministerul Afacerilor Interne într-un comunicat de presă transmis Agerpres.

“La propunerea vicepremierului pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, prim-ministrul Victor Ponta a aprobat eliberarea din funcție, la cerere, a chestorului principal de poliție Gelu Oltean, din funcția de șef al Departamentului Informații și Protecție Internă din MAI”, se arată în comunicatul MAI.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns