Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Reißner Big-Band, aplaudat şi apreciat de sute de sătmăreni

Grupul organizatiei Gemeinsam danseaza pe muzica fanfarei Reissner Big-Band
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Grupul organizatiei Gemeinsam danseaza pe muzica fanfarei Reissner Big-Band
Grupul organizatiei Gemeinsam danseaza pe muzica fanfarei Reissner Big-Band

Formaţia germană se află într-un turneu de două săptămâni în Transilvania

Vineri, 8 august, de la ora 18, Formaţia Reinhardt Reißner Big-Band din Germania, invitata primarului dr. Dorel Coica şi a Forumului Democrat al German, a susţinut un concert pe treptele Casei de cultură a sindicatelor din Satu Mare

Formatia Reinhardt Reißner Big-Band a fost înfiinţată în anul 1988 de către Reinhardt Reißner sub numele de Pfalz-Neuburger-Musikanten, schimbându-şi apoi numele în Reinhardt Reißner Big-Band.

În piaţa 25 Octombrie au asistat şi participat la concert, numai vrei 300 de sătmăreni

Reinhardt Reißner Big-Band a călătorit în întreaga lume, pe toate continentele, de la Australia – Sydney, până în America – New York, Singapur, Malaysia, Italia, Brasilia, China, Canada şi chiar în Africa. A concertat nu doar în faţa simplilor cetăţeni, ci şi în faţa unor capete încoronate şi a unor înalţi demnitari.

Totodată sub denumirea de Captain Cook, împreună cu “saxofoanele cântătoare”, formaţia a apărut frecvent la posturile de televiziune ZDF şi MDR o perioadă îndelungată. Ea a ajuns repede nu doar în sufletul publicului din Germania ci şi a celui în faţa căruia a evoluat.

Formaţia se află, după cum a spus şeful acesteia, într-un turneu de două săptămâni în Transilvania. Primul popas şi desigur, concert, a fost în Oradea, , a urmat cel din Satu Mare, după care cel din Vişeu şi din alte localităţi din Transilvania.

Din păcate, la acest eveniment deosebit  au asistat numai circa 300 de sătmăreni care însă, nu doar că au luat parte, dar au şi participat activ aplaudând în ritmul muzicii şi desigur, la finalul fiecărei peiese interpretate cu talent şi cu mult sufet.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns