Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Predoiu cere “curăţenie generală” şi la Putere şi în Opoziţie, după condamnarea lui Voiculescu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Cătălin Predoiu: Câte alte reţele vor mai cădea?
Cătălin Predoiu: Câte alte reţele vor mai cădea?

Cătălin Predoiu a vorbit despre judecătoarea Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la zece ani de închisoare în dosarul ICA.

„Văd cum se vorbeşte intens despre domnul Voiculescu. Eu vorbesc despre judecătoarea de 35 de ani care a avut curajul să condamne cleptocraţia post-comunistă. Bravo ei! Văd cum politicieni de diverse culori vorbesc cu emfază despre statul de drept şi independenţa Justiției, aceştia având, la rândul lor, probleme cu legea. Dar nu văd să spună cineva pe şleau ce a însemnat grupul Voiculescu”, scrie Cătălin Predoiu, citat de pesurse.

Prezidențiabilul PDL spune că „reţeaua Voiculescu a fost una dintre cele mai puternice până ieri”:

„Un şef de reţea, important, între atâtea alte reţele. Ele, reţelele, s-au constituit din foşti privilegiaţi ai regimului comunist. Au început cu banii României, nu cu cei “ai lui Ceauşescu”. Banii României! Şi-au făcut S.R.L.-uri şi au încasat în 1990 mulţi dintre banii cuveniţi ţării din exporturile anterioare. Apoi au format partidele. Apoi noul stat cleptocratic post-comunist. L-au botezat democraţie şi s-au pus pe muls ţara, nu înainte însă de a devaliza și distruge Bancorex-ul și Dunărea, locurile în care se găseau banii și probele. Şi au muls 25 de ani. Tot ce lipseşte din bugetele României se găseşte în conturile acestora.
În general, aceste reţele s-au bătut între ele pentru supremaţie. Reţeaua Voiculescu a fost una dintre cele mai puternice până ieri. De câţiva ani însă pe teren a apărut un jucător neaşteptat, care a stricat joaca reţelelor: Justiţia. Mai precis acea parte nemânjită de reţele.
Ieri a căzut un cap de reţea, un cap important. Ce vor face subreţelele din grupul Voiculescu? Vor lupta mai departe să-şi perpetueze influenţa? Au bani în conturi secrete că să reziste? Câte alte reţele vor mai cădea? Lumea vorbeşte de Voiculescu. Eu vorbesc despre judecătoatea de 35 de ani care a condamnat sistemul cleptocratic post-comunist. Anticorupţia trebuie să continue, e curăţenie de făcut, şi la Putere şi în Opoziţie.Curăţenie generală!”, continuă Predoiu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

4 comentarii

  1. Ai dreptate perfecta Ioan daca te refer la Klaus Iohannis.
    Inaintasi lui, primul val al sasilor au sosit in anii 1150 dar nu in Romania (1920 ) ci in Transilvania,in regatul maghiar la invitatia regelui Géza al ll-le al Ungariei
    Acest colonist au sosit din nord vestul Germaniei si de pe teritoriul Belgiei actuale.
    Colonistii au avut experiente in minerit si in constructia cetatilor (cei sapte cetati din stema Transilvaniei de aici se trage )
    Scopul colonizari acestor meleaguri a fost apararea granitei impotriva expansiunea Bizantului condus de Emanuel l.
    Socoteala ese 2014-1150=864.

  2. Acest sisiit la vorba ar trebui sa-si vada de nesimtirea cu care ne-a TAIAT SALARII SI PENSII,, cat tupeu poate avea porcul sa mai apara intre oameni,, culmea rea si sustinatori!!!!!!!!!!!,, oricum si el si neamtul gen hitler care se lauda ca are de 850 de ani inintasi in ROMANIA, va dati seama acest neo naz,,, cum minte , oricum trebuie sa faca multa LOGOPEDIE,, asa nu se poate tot la cinci minute sa scoti un cuvant ,, sunteti doi de un leu,, nic macar la nivelul omului de ANDERTHAL<<<< scarbe umane far perechi!

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Zgonea îl reclamă pe Băsescu la UE

Asculta acest articol Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, că va scrie tuturor preşedinţilor parlamentelor din UE pentru