Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Accidente rutiere şi şoferi fără permis la finele săptămânii în judeţ

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
În toate accidentele înregistrate au fost implicaţi şoferi fără permis de conducere, unii mopedişti, alţii conducători auto
În toate accidentele înregistrate au fost implicaţi şoferi fără permis de conducere, unii mopedişti, alţii conducători auto

La finele săptămânii, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, în judeţ au avut loc mai multe evenimente rutiere. În toate accidentele înregistrate au fost implicaţi şoferi fără permis de conducere, unii mopedişti, alţii conducători auto.

Vineri dimineaţa, în localitatea Vama, B.S., un minor de 17 ani, în timp ce conducea pe un drum public un motociclu neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp de curent de pe partea stângă a direcţiei de mers, în afara părţii carosabile. Minorului i-au fost recoltate probe biologice şi e cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice şi conducere fără permis.

Sâmbătă, 9 august, Nicu B., de 23 de ani, conducând un BMW pe strada Principală din localitatea Trip, l-a acroşat în timpul manevrei de depăşire pe Gheorghe F., de 62 de ani, care se deplasa pe un moped în aceeaşi direcţie de mers. Mopedistul a fost rănit. La faţa locului oamenii legii au stabilit că mopedistul nu avea permis de conducere de nicio categorie. Atât el, cât şi şoferul de 23 de ani au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Nicu B. este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, iar Gheorghe F. pentru conducere pe drumurile publice fără permis.

Tot sâmbătă, doar că această dată la Tăşnad, Iosif M., de 22 de ani, în timp ce conducea un autotursm pe strada Petru Maior din localitate, pe fondul neacordării de prioritate în intersecţie a intrat în colizune cu o altă maşină condusă de Iosif C. Autorul accidentului nu avea permis de conducere, fiind acum cercetat penal.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns

Update: Un copil şi părinţii lui au murit într-un accident rutier comis între Negreşti Oaş şi Bixad

Trei persoane, mamă, tată şi un copil şi-au pierdut viaţa într-un cumplit accident de circulaţie comis în urmă cu câteva minute între Negreşti Oaş şi Bixad, iar un copil a fost transportat în stare grevă la spital. Este vorba de o familie din Maramureş. Din primele verificări rezultă că vinovat de producerea tragediei este conducătoarea autoturismului Ford, care n-a acordat prioritate.