Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Trei persoane au participat la audiențele susținute de subprefect

Nogradi Adalbert si Tamas Altfatter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Nogradi Adalbert si Tamas Altfatter
Nogradi Adalbert si Tamas Altfatter

Prefectul județul Satu Mare și-a luat concediu în această perioadă și la cârma instituției a ramas subprefectul Tamas Altfatter.

    

Pe lângă treburile oficiale, acestuia i-au ramas în sarcină și binecunoscutele audiențe organizate săptămânal. Pentru perioada în care Eugeniu Avram se află în vacanță, audientele nu mai au loc marțea de la ora 10 cum era până acum o săptămână, ci joia, conform programului subprefectului.
Se pare doar că ziua de joi nu este la fel de obișnuită și prielnică cetățenilor cum era marțea. Din cele șase persoane înscrise pe lista pentru audiențe, doar trei s-au prezentat.
Nogradi Adalbert, domiciliat în Satu Mare pe strada Anton Pann își reclamă viitorul vecin. Vecinul își ridică o construțtie care nu prea respectă regulile și legile în domeniu.
Distanța între construcția nou ridicată este mai mică decît prevederile legale, iar apa de ploaie și zăpada va ajunge de pe noua casă pe cea a petentului. În prealabil prezentării în fața subprefectului, omul a depus și un memoriu la instituția prefectului, fapt pentru care cazul sau era deja cunoscut.
Tamas Altfatter i-a promis că va sesiza toate instituțiile abilitate în acest domeniu pentru a le cere un punct de vedere, iar petentul va primi un răspuns în timp util. Petentul este un pic neîncrezător deoarece viitorul său vecin s-a lăudat cu relații la nivel înalt in rândul conducerii instituțiilor publice, însă subprefectul l-a asigurat că acestea nu îi vor fi de folos dacă legea a fost  încălcată.
Katalin Doboș cu domiciliul în Satu Mare s-a prezentat la audinențe deoarece are probleme cu un teren din localitatea Micula. Ea deține o sentință judecătorească favorabilă dar nu poate întăbula terenul din cauza înscrierilor greșite din documente, mai exact diferențe între TP și CF. Ea a fost sfătuită să se adreseze Comisiei Locale de Fond Funciar pentru lămurirea problemelor.
Ultima persoană primită în audiență a fost Gheorghe Poptile din negrești Oaș. Acesta a reclamat că are probleme cu vânzarea unei păduri. El a fost îndrumat să ia legătura cu Ocolul Silvic din Negrești Oaș.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns