Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FC Olimpia va juca un amical cu CFR Cluj

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

* În 5 septembrie, la Satu Mare

olimpiaProfitând de ziua liberă ivită în calendar, Olimpia nu joacă în etapa a II-a din 6 septembrie, iar în Liga I se dă liber din cauza meciului României cu Grecia, conducerile celor două cluburi au perfectat un meci amical între cele două echipe de pe Someş. Aşa că, pe 5 septembrie de la ora 17.00, vedea un meci frumos la Satu Mare între FC Olimpia şi CFR Cluj. “În proporţie de 99 la sută jucăm cu CFR-ul un amical în 5 septembrie. Ar fi un cadou frumos pentru suporteri să aducem la Satu Mare o fostă campioană a României” ne-a declarat preşedintele AGA, Ioan Câmpan.

Pentru că veni vorba de jocuri, să notăm că antrenorul Olimpiei, Cosmin Bodea a fost miercuri la Timişoara unde a asistat la meciul ACS Poli – FC Caransebeş (scor 1-0). Antrenorul grupării sătmărene a avut astfel ocazia să vadă la lucru adversarul Olimpiei din prima etapă a campionatului. “FC Caransebeş mi s-a părut o echipă solidă, bine pusă la punct iar în primele 15 minute a dominat categoric meciul cu Poli” ne-a spus ieri Cosmon Bodea.
Rămânând tot la jocuri, să precizăm că Olimpia va juca sâmbătă, cel mai probabil, un meci în familie, antrenorul Cosmin Bodea fiind de părere că nu e bine să joace cu un alt adversar pentru a nu risca diverse accidentări în prag de campionat.
Altfel, până la final de săptămână se va definitiva lotul cu care echipa sătmăreană va aborda turul campionatului. Deocamdată am aflat că s-a renunţat la nigerianul Onyeka în timp ce Marinaş a fost împrumutat la Someşul Oar. După jocul şcoală de sâmbătă se va mai renunţa la 2-3 jucători.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. Se zice ca pleaca George Neagu de la Olimpia la Poli. E adevarat? De ce Dumnezeu l-ai lasa sa plece pe fostul capitan al “Batranei Doamne”?? Sunt sigur ca ar fi avut un cuvant de spus daca ar fi fost lasat sa joace. Practic l-am pregatit in zadar pentru o contracandidata la promovare / primele pozitii din clasament. Sa nu fie mare mirarea unora daca suporterii vor fi nemultumiti dupa cateva etape si il vor dori pe Tibi Csik inapoi… galeriile poate ca vor fi pro staff mai mereu, dar ceilalti poate ca mai putin.

Lasă un răspuns

Derby mare în Oltenia!

Asculta acest articol CSU Craiova joacă sâmbătă cu CFR Cluj După întreruperea cauzată de programul internațional al echipelor naționale, vineri