Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un tânăr beat a încercat să violeze o fată apoi un băiat

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La data de 22 august, poţiştii Postului de Poliţie Valea Vinului au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către o femeie din localitatea Măriuş,  despre faptul că un tânăr de 24 ani, în seara de 21 august, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a încercat să  constrângă o fată şi apoi un alt tânăr , să întreţină raporturi sexuale cu acesta.

Părţile implicate locuiau în acelaşi imobil. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aspectele reclamate se confirmă .În cauză se efectuează cercetări  pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de viol.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Andrei V. este acuzat de furt calificat

Miercuri seara, Claudia V, din Satu Mare a reclamat faptul că un bărbat a pătruns fără drept într-un apartament pe care femeia îl deţine pe raza municipiului. Autorul furtului a fost identificat şi prins.

Poliţiştii sătmăreni au confiscat două arme

Trei sătmăreni sunt anchetaţi de poliţişti în cadrul unor dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de deţinere şi uz fără drept de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării.

Sigla Informatia Zilei

Poliţiştii sătmăreni cercetează patru infracţiuni electorale

Patru infracţiuni sunt cercetate de poliţiştii sătmăreni. De asemenea, în ziua alegerilor oamenii legii au aplicat şi amenzi. Pentru siguranţa cetăţenilor, în ziua alegerilor locale, peste 400 de poliţişti au acţionat în judeţul Satu Mare, atât în preajma secţiilor de votare, cât şi în zonele cu aflux mare de populaţie, pentru menţinerea ordinii publice şi pentru cercetarea cu celeritate a sesizărilor cu caracter electoral.