Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ex stelistul Mihai Onicaș este noul jucător al Olimpiei

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

onicasSâmbătă, la jocul școală dintre jucătorii Olimpiei am remarcat o figură nouă în tribuna stadionului sătmărean, Mihai Onicaș, fostul jucător al Stelei acum 3-4 ani, dar și al altor echipe din Liga I și a II-a. După ce a asistat la o parte din antrenament, Mihai Onicaș, însoțit de președintele Dan Băbuț și de Ioan Câmpan, au coborât în biroul de sub tribună unde au semnat căteva hârtii. “Ne-am înțeles asupra unor detalii din contract iar Mihai Onicaș va fi jucătorul nostru pentru următorii 2 ani” ne-a spus peședintele Dan Băbuț. În schimb Mihai Onicaș a fost destul de laconic și a rostit puține cuvinte. “Da, ne-am înțeles, dar acum plec acasă și mă întorc miercuri” ne-a spus acesta după care a acceptat să pozeze cu tricolul Olimpiei în mână.

Mihai Onicaș este în vârstă de 24 de ani, joacă pe postul de mijlocaș defensiv. A început fotbalulla Universiatea Cluj iar pe parcursul carierei a evoluat la Steaua, Poli Iași, Unirea Urziceni, Viitorul Constanța și la ASA Târgu Mureș, echipă la care a fost coleg în sezonul trecut cu sătmăreanul Walter Heil. Este internațional de juniori și tineret iar valoarea lui pe piață, conform “transfermarket” este de 300.000 de euro, maximum – 700.000 de euro – fiind atins pe vremea când era la Steaua și era antrenat de Cristiano Bergodi.
Având în vedere că până la startul campionatului mai sunt puține zile, probabil că Mihai Onicș este ultimul jucător venit la Olimpia în această vară. Asta dacă până vinei nu se rezolvă situația lui Ciprian Brata. Atacantul sătmărean, aflat în litigiu cu Pandurii, este în în momentul de față la Târgu Jiu unde se antrenează separat, este pus pe lista de transferări dar clubul refuză să îi achite restanțele salariale.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns