Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Victorie am vrut, înfrângere am obținut

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

olimpiaPlecată la drum, cu două zile înainte de eveniment, cu scopul declarat de a obține victoria, delegația Olimpiei s-a întors acasă cu coada între picioare. Cu alte cuvinte, Olimpia a fost învinsă de o nou promovată, FC Caransebeș.

Sigur, nu facem o dramă din această înfrângere, nu aruncăm cu pietre în jucători și antrenori. Dar un semnal de alarmă trebuie să tragem pentru că la investițiile făcute ne așteptam la mai mult. Trebuia să se obțină mai mult. N-am fost martori oculari la meci. Dar am luat legătura cu unii colegi bănățeni care au asistat la meciul cu FC Caransebeș. FC Olimpia, dincolo de faptul că ni s-a spus că echipa gazdă a jucat cu multă ambiție în debutul partidei, motivată, dar fără a demonstrat mari valențe, ni s-a relatat ca echipa Olimpiei a intrat destul de greu în joc.

Am mai aflat că Olimpia a avut o posesie mai bună, ca a dominat teritorial o bună parte din timp având și 2 3 ocazii bune gol. Prea puțin pentru a câștiga, sau pentru a obține măcar un meci egal. Pentru a câștiga meciul, sătmărenii trebuiau să marcheze goluri. Ori, Olimpia, cu toate că a avut la dispoziție 76 de minute pentru a egala, n-a reușit să trimită mingea în plasă. La valoarea și experința jucătorilor aduși în această vară, la valoarea declarată a noului antrenor, Cosmin Bodea, ne așteptam la mai mult. Vrem mai mult. Rămâne ca acest deziderat să fie atins în meciurile următoare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns