Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antrenorul Liviu Gheţe s-a stins din viaţă

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liviu GheteSportul sătmărean se află în doliu. Maestrul Liviu Gheţe s-a stins luni seara din viaţă la vârsta de 67 de ani. Boala necruţătoare pe care o avea a fost mai puternică şi l-a luat de lângă noi pe cel care şi-a dedicat toată viaţa boxului. A avut o carieră de peste 50 de ani în sportul cu mânuşa, a crescut sportivi valoroşi la CS Voinţa Satu Mare. Îi amintim pe Vasile Tivadar, Mihai Ciorcaş, Gigi Câcău, Attila Vereş, Ioan Gavriş, Ioan Ghere, Sorin Tătar şi mulţi alţii.

Maestrul Liviu Gheţe s-a născut în 12 decembrie 1947 în localitatea Giungi, iar pe 1 septembrie s-a stins din viaţă. În cariera sa de antrenor are un palmares impresionant, peste 500 de medalii obţinute la campionate naţionale şi internaţionale. A fost cu siguranţă cel mai titrat şi longeviv antrenor pe care l-a avut sportul sătmărean.
Cei care vor să-şi ia rămas bun de la Liviu Gheţe sunt aşteptaţi miercuri seara, la ora 18.00 la capela cimitirului din Balta Blondă, iar înmormântarea va avea loc joi, de la ora 14.00 la acelaşi cimitir.

În aceste zile ne luăm rămas bun de la Liviu Gheţe, cel care a fost un soţ, tată, bunic de excepţie şi un maestru al boxului.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. Buna seara.Au trecut deja 3luni de cand Maestrul Liviu Ghete s-a stins,abia azi am vazut stirea cautand noutati despre Vointa box Satu Mare,Sincere condoleante.Sunt plecat de 10 ani din Romania dar chiar si acum visez sa fac o cariera din box desi am renuntat la el de cand am plecat in strainatate.Am fost elevul lui timp de 4 ani iar intre noi a fost o relatie ff.apropiata la momentul respectiv deoarece eram si consateni.Visul lui era sa faca campion pe cineva cu radacini din Giungi,Pe langa performantele mele,de nenumarate ori campion judetean si zonal,la finalele nationale am reusit decat un loc 5.Maestrul meu a plecat dar visele lui au ramas printre noi,cu noi!Poate va veni ziua sa le indeplinim.Inca odata SINCERELE MELE condoleante si mereu va ramanein sufletele noastre.La revedere Maestre

Lasă un răspuns