Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Blaga și Iohannis consideră că iniţiativa de suspendare a lui Băsescu acoperă eşecurile lui Ponta

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderii ACL, Klaus Iohannis și Vasile Blaga, au declarat, sâmbătă, la Poiana Brașov, că propunerea de suspendare a lui Traian Băsescu, venită din partea lui Călin Popescu-Tăriceanu este o ”fumigenă’ menită să distragă atenția electoratului de la ‘rateurile’ PSD și ale aliaților săi.

”Deocamdată am auzit doar de un fel de fumigenă din partea domnului Tăriceanu. Domnia sa să facă bine să depună documentele (de suspendare—n.r) și apoi discutăm’, a declarat liderul PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL pentru președinția României.

Liderul PDL, Vasile Blaga, a opinat că tema suspendării președintelui Băsescu este ‘o temă absolut falsă’, lansată pentru a ‘arunca praf în ochii românilor’.

”Eu cred că domnul Tăriceanu și domnul Ponta sunt înțeleși. Ridică această temă absolut falsă pentru a arunca praf în ochii românilor, să nu discutăm despre ce face Ponta, despre rateul cu comisarul european care se prefigurează, să nu discutăm despre căderea economică a României, să nu discutăm despre lipsa locurilor de muncă, să discutăm despre orice altceva doresc dânșii, doar ca să rămână în vechea dispută pe care și-o doresc din răsputeri Ponta-Băsescu. Pe noi această dezbatere nu ne interesează și nu există’, a spus Vasile Blaga, citat de Agerpres.

Ambii lidei politici au afirmat că au încredere în primarii aleși pe listele PNL și PDL, care nu vor migra spre alte formațiuni politice. ”Am foarte mare încredere în primarii mei’, a spus Klaus Iohannis.

Blaga a menționat că, de altfel, din partea primarilor a venit propunerea de a-și declara adeziunea la partidele cu care au câștigat alegerile, fie că este vorba despre PDL Și PNL, fără ca să îi oblige cineva.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns