Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sfârșit de săptămână presărat cu evenimente rutiere pe șoselele din județ

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Nici finele săptămânii trecute nu a fost unul care să treacă fără vreun eveniment rutier înregistrat pe șoselele din județ.
Nici finele săptămânii trecute nu a fost unul care să treacă fără vreun eveniment rutier înregistrat pe șoselele din județ.

Nici finele săptămânii trecute nu a fost unul care să treacă fără vreun eveniment rutier înregistrat pe șoselele din județ.

Vineri dimineața, pe strada Dariu Pop din municipiul Satu Mare, Grigore M., în vârstă de 64 de ani, în timp ce conducea autoturismul Logan, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat-o pe Elisabeta C., de 43 de ani, care se angajase în traversarea regulamentară a străzii pe trecere de pietoni marcată și semnalizată corespunzător. Femeia a fost rănită grav, iar șoferul testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge, iar cercetările continuă. În aceeași dimineață de vineri, în Supuru de Sus, Ioan B., de 27 de ani, tot pe fondul neacordării de prioritate, conducând un BMW a intrat în coliziune cu autocisterna condusă regulamentar pe drumul prioritar de Tibor D., de 42 de ani. A fost ușor rănită Maria M., de 19 ani, pasageră în BMW. Rezultatul a fost negativ în testarea cu aparatul alcooltest, iar șoferilor le-au fost recoltate probe biologice de sânge. Și în acest caz oamenii legii continuă cercetările.

Sâmbătă, 6 septembrie, polițiștii din Negrești Oaș au fost sesizați prin apel la 112 de către Gheorghe H., de 22 de ani, despre faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier. La fața locului, oamenii legii au stabilit că tânărul conducea un autoturism marca Opel dinspre comuna Orașu Nou spre Vama, unde s-a angajat într-o depășire neregulamentară a unei coloane de autovehicule și, fără să se asigure, s-a tamponat frontal cu un Ford condus regulamentar de Vasile C., de 63 de ani, din Vama. Acesta din urmă a fost ușor rănit, iar mașinile avariate. Șoferilor le-au fost recoltate probe biologice, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În aceeași zi, lucrătorii Poliției orașului Ardud s-au sesizat despre faptul că Gavril O., de 43 de ani, din Rătești, conducând autoturismul Volvo prin localitatea Mădăras, într-o curbă la stânga de la ieșirea din localitate a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în șanțul din partea dreaptă a direcției de mers Satu Mare – Ardud. Mașina a fost avariată. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Bărbatul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns