Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Luptătorii s-au întors acasă cu nouă medalii

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

De la un turneu din Slovacia

lupte (1)Câțiva luptători de la CS Satu Mare – Cetate Ardud s-a aflat “la muncă” la sfârșit de săptămână. Au făcut deplasarea alături de antrenorul Tudor Barbul în Komarno (Slovacia) la un puternic turneu internațional de lupte greco-romane. Au fost prezenți sportivi din nouă țări printre care și sportivi de la clubul sătmărean.

Delegația noastră s-a întors acasă cu nouă medalii. La categoria 29 de kg, finala a fost una sătmăreană, în care Paul Oros l-a învins pe Raul Zarzu. La 38 de kg Marius Bulgăr a câştigat categoria, iar Marian Zaha s-a clasat pe trei, deşi a pierdut doar în faţa colegului său de echipă, slovacul de pe doi pierzând ambele întâlniri cu sătmărenii. Cătălin Dângă, la 50 kg a terminat pe doi concursul, la fel şi Adrian Pop (69 kg) şi Gerhartd Diczik (85 kg). Pe trei s-au clasat Andrei Barbul (58 kg) şi Cătălin Şoreanu (foto – 66 kg). În total au participat 182 de sportivi din nouă ţări printre care Ungaria, Slovacia, Ucraina, Serbia şi altele. În clasamentul pe cluburi, luptătorii noştri s-au clasat pe şase.

Pentru sătmăreni urmează un nou turneu internațional care se va desfășura tot în Slovacia, la Gabcikovo, la sfârșitul acestei săptămâni.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns