Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Spada de la CSM a câștigat Campionatul Balcanic

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

scrimaÎn București s-au desfășurat de curând două concursuri de spadă. Vorbim de Cupa “En Garde” și de Campionatul Balcanic pe echipe. La cel din urmă, au participat mai multe echipe din România, dar și din Bulgaria. În ceea ce ne privește pe noi, echipa de la CSM Satu Mare a participat cu spadasinii antrenați de Francisc Csiszar. După vacanța de vară, aceștia au intrat din nou într-o competiție.

Începem cu “Cupa En Garde” la care sătmărenii nu au fost fruntași. Cel mai bun loc l-a obținut Adi Pop, spadasinul terminând pe poziția a 7-a. Bertalan Arkosi și Adrian Szilagyi nu au reușit să intre pe tabloul de opt. Dar, aceste rezultate s-au șters după ce CSM Satu Mare s-a impus în Campionatul Balcanic. Elevii lui Francisc Csiszar au reușit să câștige proba pe echipe după ce în prima întâlnire au trecut de o echipă din București cu 45-19. Mai apoi, CSM a tras cu LPS Craiova, sătmărenii obținând victoria cu 45-31. În cele din urmă, sătmărenii au avut ultimul meci cu CSM Oradea pe care a învins-o destul de ușor cu 45-23.

Cu sătmăreanca Amalia Tătăran în echipă, Dinamo București a reușit să câștige proba feminină din acest concurs. Învingătorii au fost premiați cu medalii, cupe și tricouri de campion.

La sfârşitul săptămânii, spadasinele junioare de la CS Satu Mare vor participa la C.N. de la Craiova, iar băieţii pregătiţi de Lehel Nagy, dar şi floretiştii se vor deplasa la Gyor, în Ungaria. unde vor participa la Circuitul European de Cadeţi.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns