Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cu griji și tristețe sătmărenii pornesc joi spre Câmpina

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Acolo unde Olimpia va juca sâmbătă cu Poiana

olimpiaAtmosferă destul de apăsătoare în tabăra Olimpiei după eliminarea neașteptată, dar rușinoasă, din Cupa României. Am înțeles că la ședința de analiză de miercuri dimineață antrenorii și jucătorii au oferit câteva explicații pentru eliminarea din Cupă. Dar expicațiile nu ne încălzesc deloc. Rezultatele vorbesc.

Ori, rezultatele, atât din campionat, 0-1 cu FC Caransebeș cât și eliminare, de către Unirea Jucu, din Cupa României sunt cât se poate de proaste. Așa că de explicații și de scuze este nevoie. Ci de organizare, de un joc consistent, pragmatic și eficace din partea jucătorilor Olimpiei. Ori de joc bun, consistent nu prea poate fi vorba pentru că nici cu Caransebeșul și nici cu Jucu, antrenorii și jucătorii Olimpiei nu au arătat mare lucru. Așa că, pentru mulți, jocul de sâmbătă, de la Câmpina poate fi decisiv în ce privește viitorul lor pe banca tehnică sau în teren. Rămâne de văzut ce se va petrece sâmbătă pe stadionul din Câmpina.

Pentru că între Satu Mare și Câmpina sunt peste 500 de kilometri, delegația sătmăreană va porni spre destinație joi dimineață în jurul orei 8.00. Fotbaliștii sătmăreni vor poposi la Tărlungeni unde vor efectua un ușor antrenament și vor și înnopta după care, vineri, vor pleca spre Câmpina.

La ora la care scriem aceste rânduri antrenorii nu au stabilit lotul care pleacă la Câmpina. Dar mari surprize nu pot apărea în lot. Se speră în recuperarea integrală a lui Bălău care ar putea reveni în formula de bază.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

10 comentarii

  1. Mulţumesc “Copârşeu” pentru reacţia ta. Ai reacţionat exact atât de neanderthalianian, dacă ştii ce este asta, cum m-am aşteptat. Şi poate vei observa că eu nu te-am înjurat. Şi poate de nervi vei învăţa să scrii corect, cu ceva caractere româneşti nu doar opţional, când vrei tu.
    Sau profa nu ţi-a dat peste mână în şcoala elementară.

    Şi în loc să faci scandal mai bine ar trebui scuturată Primăria pentru că ce se întâmplă acolo cu sportul nu este deloc OK. Unii vor performanţă, dar când văd “competenţa” managementului pleacă. Vezi baschetbalista americană. Şi ea este doar un exemplu.

    Cu chiu cu vai Olimpia a revenit în Liga a 2 a. Dar aşa nu ţine mult timp, şi crede mă nu vreau să am dreptate.

  2. Zsiga la cat de motivat o sa fie impotriva fostei echipe sigur va rupe plasa macar o data :), si da, din pacate (parerea mea) antrenorul nu se ridica la nivelul competitiei, jucatori sunt destui, unii mai buni, altii mai putini, dar s-a rupt echilibrul in vestiar, relatie antrenor – jucator = 0

  3. Pe cand aici se duc bani la greu si se face campanie pe seamna jucatorilor la spital nu poti sa-ti faci analize ca te pune sa-ti cumperi si eprubeta in care sa-ti recolteze sangele,la profesori le dau 1000 lei cu toate ca fac naveta………Oare ce ne caracterizeaza pe noi ca natie “fotbalul unde nu ai cum sa nu auzi injuraturi si o gramada de oameni retardati care altceva nu stiu sa faca” sau educatia-sanatatea-cultura si restul mult mai importante decat 20 de jucatori care-si petrec noptile prin cluburi,conducatori care-si impart banii intre ei si cine apre putina viziune obiectiva vede ce se petrece……..

  4. rezultatele au fost la echipa cand Sisi la adus la pe Gurzau jucatori stiu de ce doar pe marea majoritate ia dus la Simleu si a promovat in liga 2 acelasi lucru sa intamplat si la Satu Mare dar jucatori se intreaba de ce nu mai au conducere cu care sa faca performanta sau se doreste alceva !!!! Pasca,Babut,Pinter Campan??????

  5. Şi cei de la Jucu ai jucat pe un premiu imena

    O PIZZA

    Alooo Primăria, voi pe ce daţi bani. După mine după meciul cu Câmpina trebuie scuturate nişte coaie. Altfel vă măritaţi soarta de a fi înjuraţi pe stradă. Dacă fotbaliştii nu vor să joace daţi banii la săraci. Măcar unii mai mănâncă o pâine.

  6. După modul “acid” si “perfect” scris gramatical,sunt convins ca esti un aghiotant cu filet pe stânga care nu are altceva de facut decat sa dea in Babut,Gavrilescu,staff sau oricine face parte din echipa Olimpiei ! Daca esti atat de curios de reactia mea dupa sosirea echipei de la Campina iti propun sa ne vedem fată in fată ca sa dezbatem problema satmarenilor si a sportului satmarean in general. Iti spun unde ne vedem,cand si cum…nu e secret. Ce zici ” X-man”? Puneti-ar Dumnezeu un X mare pe mormant,sa stim sigur ca s-a mai dus un retard,redus mintal,frustrat si tembel ! Iar legat de Gavrilescu,ai dreptate,ar trebui dat afara,nu stie sa bata 11 metri… Doar ca 11 metri se bate o data la 2 ani…in rest,el e indispensabil echipei. Apropo,sti ce inseamna INDISPENSABIL? Adica opusul a ceea ce inseamna persoana ta față de Satu Mare si suporterii Olimpiei! Rak să te mânce ! 🙂

  7. Eu vreau să pun o singură întrebare către conducerea staffului.

    Chiar până când trebuie să aşteptăm ca echipa fanion a judeţului să fie tratat cum trebuie. Şi de oameni care au ceva idee cum trebuie format şi condus o echipă de fotbal.

    Olimpia a revenit după ani buni când a jucat cu Torpedo NU ŞTIU CARE sau Speranţa Prăpastia. A promovat în Liga a 2 a şi voi din conducerea Primăriei cu Băbuţ în frunte imediat a-ţi mirosit banii. În echipa aia care a promovat erau practic exclusiv sătmăreni. Dar mureau pe teren.

    Eu vreu să spun doar atât, RUŞINE CONDUCERII TEHNICE A OLIMPIEI.

    P.S. Sunt sigur că luaţi a mare bătaie la Câmpina.
    Şi aştept comentariul acid în continuare a “Copârşeului”.

    Şi chiar nu ştiu pentru ce îl mai ţineţi pe Gavrilescu. Poate învaţă în altă parte cum se înscriue din 11 metri.

Lasă un răspuns