Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Patru titluri de campioni europeni pentru CS Samuraiul

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Prin Patrik Burya, Zoltan Kalocsai, Stelian Trif și Laura Pop

karateOrașul Arad a fost gazda ediției 2014 a Campionatului European de Karate competiție cu participarea sătmăreană, care s-a desfășurat sub egida Federației Mondiale de Karate și Arte Marțiale și la care au fost prezenți peste 400 de sportivi. Karatele sătmărean a fost reprezentat de 12 sportivi de la CS Samuraiul care s-au acoperit de glorie în competiția de la Arad.

Astfel, elevii lui Robert Magoș (6 dan) s-au întors acasă cu un număr de 11 medalii din care patru au fost de aur. În plus, “samuraii” au mai cucerit o medalie de bronz și alte șase debronz.

Performerii echipei au fost Burya Patrick și Kalocsai Zoltan, ambii de două ori campioni europeni, la kumite individual juniori și în proba pe echipe juniori. Tot medalie de aur, și implicit titlul de campioni europeni, au cucerit Stelan Trif – kumite echipe și Laura Pop (kata copii). Un cuvânt de aprecire și pentru Arnold Anzik fost campion mondial și european care, la 34 de ani, reveni în concursurile de anvergură.

Rezultatele obținute de “samurai” la Arad:
– Medalie de aur și campioni europeni
– Kalocsai Zoltan (65 kg), juniori, kumite individual.
– Burya Patrick (65 kg) kumite individual, cadeți.
– Echipa de kumite juniori open: Burya Patrick, Kalocsai Zoltan, Stelian Trif.
Laura Pop, kata copii.
– Medalie de argint: Hanna Lemak (+35 kg), kumite minicadeți.
– Medalii de bronz: Ardelean Darius (kata copii), Pop Laura (kata copii), Dennis Burya (45 kg/kumite copii individual), Armin Vida (55 kg/kumite minicadeți), Kovacs Attila (75 kg/kumite juniori), Anzik Arnold (+75 kg/kumite seniori).

“Sunt foarte foarte mulțumit de prestația sportivilor de la Samuraiul. Sportivii noștri au dat dovadă de calități sportive deosebite, de multă seriozitate și au rușit o performanță excelentă. Felicit întreaga echipă și mă bucur reîntoarcerea în competiții a lui Anzik Arnold” ne-a declarat Magos Robert președinte-antrenor la CS Samuraiul cel care a mai fost ajutat în provesul de pregătire de Arnold Anzik și de către Ivan Filer.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns