Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)
Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informația Zilei 01.10
Ne aflăm în zodia BALANȚĂ

BERBEC. Chiar dacă pe moment nu apare nimic nou în acel proiect în care îți pui mari speranțe, nu renunța! Orice lucru important se clădește cu multă trudă, deci chiar dacă rezultatele întârzie să se arate, tu mergi mai departe pe drumul tău.

TAUR. Când imaginea ta profesională se află în joc, îți asumi și sarcinile cele mai dificile. Fiind conștirnt că de ceea ce faci acum depind și veniturile tale viitoare, precum și poziția ta la locul de muncă, deci tragi tare și nu te oprești din elan.

GEMENI. Ești sociabil și plin de amabilitate, pentru că îți face plăcere să participi la evenimente sau proiecte deosebite. Te onorează faptul că ești invitat să te alături unui plan de anvergură care îți oferă șanse deosebite de afirmare profesională.

RAC. Ai în preajmă colegi care se plâng mereu de lipsuri și, deși tu nu te regăsești în problemele lor, ți-e milă de ei. Totuși, nu te lăsa copleșit de compasiune, e absolut normal să nu te bucuri ne neajunsurile lor, dar tu fă-ți treaba mai departe.

LEU. Primești o veste ciudată, pe care, în primul moment, nici nu ști exact unde să o clasifici. Ești șocat, dar nu ține mult, pentru că îți dai seama repede că în tot răul e și un bine, iar în cele din urmă, efectul benefic este cel care va domina.

FECIOARĂ. Credeai că vei îți atinge mult mai repede la scopul propus, dar orele nu trec în avantajul tău. Dai piept cu o nouă amânare, încât aproape că îți pierzi interesul pentru ceea ce visai să ajungi, dar mâine toate se rezolvă de la sine.

BALANȚĂ. Nu te aștepta ca planurile făcute pentru azi să meargă ca unse, pentru că obstacolele apar din orice fleac. Nu te lăsa, insistă, chiar dacă vezi că este greu, pentru că reușitele acestei zile depind de voința și mai ales de rezistența ta.

SCORPION. Te afli într-un mediu, unde toată lumea își susține punctul de vedere, iar tu simți că imediat se vor și certa. Părerile diferite sunt firești, dar faptul că fiecare o ține pe a lui generează tensiune, deci trebuie găsită o cale de mijloc.

SĂGETĂTOR. Lumea are încredere în judecata ta imparțială, dar totuși nu poți da azi un verdict doar pe considerente logice. Inima intervine în decizia ta, ca urmare, vei ține cont și de ceea ce simți, nu doar de ceea ce știi sau crezi că e corect.

CAPRICORN. E timpul unei renovări masive în cămin, la care ai nevoie și de părerea partenerului. Banii pe care i-ai acumulat pot fi folosiți pentru confortul tău domestic, dar nu poți lua decizii cu iz financiar fără să te consulți cu familia.

VĂRSĂTOR. Nu te lași tu doborât de un banal obstacol, chiar dacă ai impresia că nu se mai poate face nimic ca să treci peste. Ești ambițios și când vrei să faci ceva, poți, iar acum rezolvarea depinde numai de capacitatea ta de a gestiona criza.

PEȘTI. Erai împovărat de emoții puternice și așteptai de undeva o idee salvatoare care iată, că apare chiar acum la momentul potrivit, spre bucuria ta. Totul revine la normal, stresul dispare, teama se risipește, iar tu ești din nou sigur pe poziție.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 04.12 Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 17.03 Ne aflăm în zodia PEȘTI