Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cosmin M. este acuzat că şi-a lovit fostul socru

Sigla Informatia Zilei
Cosmin M. este acuzat că şi-a lovit fostul socru şi l-a ameninţat. Poliţiştii au fost sesizaţi de fosta soţie.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

  Cosmin M. este acuzat că şi-a lovit fostul socru şi l-a ameninţat. Poliţiştii au fost sesizaţi de fosta soţie a agresorului.

Duminică după-amiază poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Tăşnad au fost sesizaţi de către Mihaela M. din localitatea Chereuşa care reclama faptul că fostul ei soţ ar fi pătruns fără drept în locuinţa tatălui ei şi l-ar fi lovit pe acesta.

Oamenii legii s-au deplasat de îndată la faţa locului iar din verificările efectuate a rezultat faptul că Cosmin M. ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei socrului său iar pe fondul unor neînţelegeri personale l-ar fi lovit pe acesta cu uşa de la intrarea în curtea locuinţei şi l-ar fi ameninţat atât pe el cât şi pe fiica sa, respectiv fosta soţie a lui Cosmin M. cu acte de violenţă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, persoana fiind cercetată în stare de libertate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Un mopedist şi un motociclist au fost accidentaţi grav

Un mopedist şi un motociclist au ajuns la spital după ce au fost implicaţi în accidente de circulaţie. Cei doi au fost răniţi grav. Primul accident a fost comis la ora 12, la Medieş Râturi, iar cel de-al doilea la ora 12 şi 15 minute, la Ciuperceni.

Sigla Informatia Zilei

8 şoferi au rămas pietoni

8 şoferi au rămas fără permis, iar 274 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi, miercuri, în cadrul acţiunilor desfăşurate de agenţii de circulaţie din judeţul Satu Mare.

Sigla Informatia Zilei

Un bărbat este acuzat de distrugere

Un bărbat a spart geamul unui spaţiu situat la parterul unui bloc din Negreşti Oaş. Jenel M. (43 ani) este acuzat de săvârşirea infracţiunii de distrugere.