Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Lansare de carte şi mini-recital de pian la Banca Naţională a României

Andrei Vieru
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Andrei Vieru
Andrei Vieru

Astăzi, 7 octombrie 2014 are loc la Banca Naţională a României lansarea volumului «Ecleziastul vesel. O privire asupra artei» semnat de pianistul Andrei Vieru, o colecţie de eseuri noncomformiste asupra artei şi a artiştilor, de la compozitori şi interpreţi până la scriitori, la care se adaugă o serie de analize politico-istorice şi o analiză în perspectivă matematică a muzicii.

Volumul va fi prezentat de editorul Grigore Arsene, matematicianul şi scriitorul Liviu Ornea, publicistul Sever Voinescu şi de Andrei Vieru. Moderator, George Virgil Stoenescu. În continuarea lansării de carte, Andrei Vieru va interpreta lucrări de Ludwig van Beethoven şi Johann Sebastian Bach. Ora de începere, 18,30.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CLUB POESIS

Satu Mare-Concert Alexandrina Hristov la Club Poesis

Alexandrina Hristov va canta in 19 mai la Club Poesis. Parca nu-mi vine sa cred! Un artist original, absolut pitoresc in contextul muzical romanesc, pe care o urmaresc si o admir inca de la debut. Muzica ei nu prea se inscrie in nici un curent chiar daca este catalogata intre pop acustic, rock contemporan, jazz si soul.