Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

O nouă înfrângere pentru baschetbaliste

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Olimpia Braşov – CSM Satu Mare 87-72 (37-34)

baschetÎn cea de-a 3-a etapă a Ligii Naţionale de baschet feminin, CSM Satu Mare a jucat în deplasare la Olimpia Braşov. Din păcate, sătmărencele au bifat a doua înfrângere în patru zile, într-un nou “duel pentru play-off”.

Prima repriză a fost puţin echilibrată, însă a fost câştigată de braşovence. CSM a cedat primul sfert, pentru ca pe al doilea să-l câştige. După pauză, echipa gazdă a reuşit să-şi adjudece ambele sferturi, iar într-un final s-a văzut învingătoare. Pe sferturi Olimpia – CSM< 22-17, 15-17, 26-21, 24-17. Pentru echipa noastră au marcat: Ashley Adams – 22p, Toccara Ross – 13p, Flavia Ferenczi – 11p, Andreea Orosz – 9p, Andreea Pop – 6p, Marija Radovic – 5p, Eniko Laza – 4p, Renata Szmutku – 2p.

Cu această înfrângere, CSM a coborât pe locul 8 în clasament cu 4 puncte, dar celelalte meciuri ale etapei a 3-a se vor juca miercuri. Următorul meci al sătmărencelor se va juca duminică în sala LPS “Ectarina Both” din Satu Mare. Totul va începe de la ora 18.00 împotriva echipei Universitatea Cluj-Napoca.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

6 comentarii

  1. o dati si aici in bara ca la fotbal,se vede cat sunteti de profesionisti!Petru Eles nu a fost bun asa ca l-ati dat afara fara regrete!la olimpia la fel,Csik nu a fost bun pt voi si l-ati inlocuit cu oradeanul Bodea care o sa duca echipa in C daca il mai tineti mult!toate aceste decizii sau luat la varful PSD satu mare,ciuma rosie din oras!…

Lasă un răspuns