Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Gașca Zurli a adus veselia la Satu Mare!

Copilașii din Satu Mare sunt cei mai "Zurli" din toată România!
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Copilașii din Satu Mare sunt cei mai "Zurli" din toată România!
Copilașii din Satu Mare sunt cei mai “Zurli” din toată România!

Casa de Cultură a Sindicatelor s-a dovedit neîncăpătoare pentru numărul mare de spectatori veniți la Gașca Zurli

Copilașii din Satu Mare sunt cei mai “Zurli” din toată România! O dovedește sala arhiplină a Casei de Cultură a Sindicatelor de la marele spectacol “Am o căsuță mică” susținut de Gașca Zurli marți seara în Satu Mare.

O seară de poveste, zâmbete, hohote de râs și multă, multă distracție. Și să vă mai spunem ceva! N-ai avut loc să mai arunci un ac, atât de mulți prichindei, părinți, bunici, unchi, mătuși, nași, nășici au fost în sală!

Iar dacă acum, în timp ce citiți aceste rânduri, vă uitați și la fotografie, putem să spunem că spectacolul a fost “uite așa!”. Magic, interactiv, așa cum doar gașca Zurli știe să pună în scenă un spectacol. Publicul a fost pur și simplu fascinat de personajele care formează cea mai colorată, amuzantă și veselă trupă din România – Gașca Zurli. Copiii prezenți la marele spectacol au cântat toate cântecelele împreună cu Tanti Prezentatoarea, Fetița Zurli, Clopoțel, Truli, Yuppi, Zdrăngănel, Zâna Bună și Vrăjitoarea Tura Vura. Spectacolul de la Satu Mare, care face parte din Turneul național “Am o căsuță mică”, a fost unul de o puternică încărcătură emoțională pentru “Tanti Prezentatoarea”, personaj interpretat de Mirela Retegan, care în momentul în care s-a ridicat cortina și a văzut sala plină de suflețele din orașul în care a trăt atât de multe clipe frumoase, pur și simplu a lăcrimat. Noroc cu Fetița Zurli care a reușit să o aducă pe Tanti Prezentatoarea pe “calea cea bună”, că doar pe scena de la Satu Mare Gașca Zurli avea mult de lucru, că nu-i deloc ușor să construiești o căsuță pentru toate jucăriile de pluș.

Copiii prezenți la marele spectacol au cântat toate cântecelele împreună cu Tanti Prezentatoarea, Fetița Zurli, Clopoțel, Truli, Yuppi, Zdrăngănel, Zâna Bună și Vrăjitoarea Tura Vura
Copiii prezenți la marele spectacol au cântat toate cântecelele împreună cu Tanti Prezentatoarea, Fetița Zurli, Clopoțel, Truli, Yuppi, Zdrăngănel, Zâna Bună și Vrăjitoarea Tura Vura

Gașca Zurli emană bucurie. Și, mai mult decât atât, e un concept educativ foarte bine primit atât de cei mici, cât și de cei mari. Copilașii au ieșit din sala de spectacol cu promisiunea că vor mânca sănătos de-acum înainte, iar părinții au promis și ei cu degetul pe nas, că doar așa se fac promisiunile, că de-acum înainte “nu-i ceartă pe cei mici degeaba”. Promisiuni ce au stârnit hohote de râs. S-a râs nu doar vreme de o oră, cât a durat spectacolul Zurli, ci mult după ce s-a încheiat. Ca o concluzieȘ toți copilașii din Satu Mare, părinții și bunicii lor, așteaptă următoarea întâlnire cu Gașca Zurli, care se pare că se pregătește să fie în ajun de Moș Nicolae.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 18.08 Ne aflăm în zodia LEU