Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ACS “Petra-Șah” Satu Mare a promovat în Divizia A

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După ce s-a clasat pe primul loc în seria Nord-Vest a Diviziei B

sahSatu Mare a găzduit în perioada 3-7 octombrie un turneu de șah organizat excelent de CS Voința la Casa Schwab. S-a disputat seria Nord-Vest a Diviziei B la șah, acolo unde am avut trei cluburi sătmărene participante. La start s-au mai prezentat alte 7 echipe din Arad, Dudeștii Noi (Timiș), Sighetu Marmației (două echipe), Cugir, Cluj-Napoca și Bistrița.

Cea mai bună s-a dovedit a fi ACS “Petra-Șah” Satu Mare, echipă care a făcut ca adevărata luptă să se dea pentru locul 2 (sătmărenii având un statut inițial de mare favorită, cu o medie de 391 de puncte elo mai mare decât a următoarei echipe). Sătmărenii au câștigat la scor toate meciurile, iar rezultatul final a consemnat 23 de victorii și doar 5 remize ale celor 6 jucători din echipă. Totodată, au câștigat 25 de puncte elo în condițiile diferenței “uriașe” dintre ei și ceilalți jucători la fiecare meci disputat. ACS “Petra-Șah” a fost formată din Ciprian Muntean, Petrică Costin, Călin Gheorghiu, Mircea Marinescu, Alin Ardelean și Sergey Pavlov. Cu această victorie, sătmărenii vor participa în 2015 în Divizia A. Pe locul 2 a încheiat concursul Asociația de Șah Club Bistrița, echipă care are mari șanse să participe și ea în eșalonul superior, având în vedere că multe echipe și-au anunțat neparticiparea la campionatul pe echipe de la Călimănești-Căciulata.

CS Unio Satu Mare a terminat concursurul pe locul 3, echipa fiind formată din Alin Angheluș, Imre Ferenczi, Iosif Polner, Wilhelm Muller, Robert Lazin, Andrei Veklinec, iar CS Voința Informația Zilei Satu Mare a ocupat poziția a 6-a cu Norbert Simon, Francisc Dan, Ioan Todosiciuc, Vasile Remetean, Iuliu Follert și Andras Sogor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Victorii pentru Voința

Asculta acest articol 6 pugiliști de la CS Voința Satu Mare au participat vineri la un meci de pregătire desfășurat

Adrian Mutu la Fiorentina?

Asculta acest articol Presa din Italia anunță că atacantul Adrian Mutu ar putea să joace pentru Fiorentina în curând. Asta