Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbalistul Janos Olah se află într-o formă excelentă

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CSM Satu Mare – Rom Cri Brașov 38-29 (19-15)

handbalSala LPS “Ecaterina Both” a găzduit miercuri meciul dintre CSM Satu Mare și Rom Cri Brașov, din cadrul etapei a 5-a a Diviziei A, Seria B, la handbal masculin. Sătmărenii au întâlnit o echipă tânără în fața căreia nu a avut mari probleme, poate doar în prima repriză.

Brașovenii au început tare partida, s-au aflat în avantaj în primele minute, însă sătmărenii s-au încălzit pe parcurs, au egalat la 6 în minutul 12. Părea că ne luăm avans și că ne îndreptăm spre o victorie categorică (10-6 min. 15), dar oaspeții nu au cedat ușor. În minutul 15, scorul era 11-10, am fost egalați la 15 (min. 20). CSM Satu Mare a terminat prima repriză cu 19 goluri, iar Rom Cri Brașov cu 15 goluri. În repriza secundă, am avut cel mai mare avantaj, de zece goluri, la scorul de 28-18, iar până la final acesta nu a scăzut sub opt goluri. S-a terminat 38-29, un meci în care extrema dreaptă a CSM-ului s-a aflat într-o formă excelentă. Spunem asta deoarece Olah a fost cel mai bun marcator, a înscris de 12 ori în poarta echipei din Brașov. Dar iată care sunt marcatorii de la CSM: Janos Olah – 12 goluri, Ioan Mureșan – 8, Florin Mateș și Ionuț Acsinia câte 4, Marian Clipea și Mircea Santeiu câte 3, Klaus Ungar – 2, Ioan Morar și Adrian Cristescu câte un gol. Au mai jucat Sergiu Varga și Raul Pop. Au avut numeroase intervenții portarii Lucian Cioroiu, Cristi Pogyină și Cătălin Cotoi.

“Am început mai greu, dar după pauză ne-am făcut jocul nostru și ne-a ieșit totul cum am vrut. Îmi pare rău de înfrângerea de la Cluj, nu au o echipă mai bună ca și a noastră. În rest, mă bucur că de la meci jucăm tot mai bine, sunt foarte mulțumit de apărare și sperăm ca până la meciul cu Reșița, din ultima etapă din decembrie, să avem avem numai victorii. Așa am hotărât cu băieții”, ne-a declarat Nicolae Istrate.

Cu această victorie, CSM Satu Mare le-a egalat la puncte pe Minaur Baia Mare și “U” Craiova, iar cu câte nouă puncte fiecare, împart locurile 5, 6 și 7. A fost un meci jucat în devans, etapa a 5-a se va disputa sâmbătă, 11 octombrie. CSM va juca apoi în deplasare la Făgăraș (15 octombrie).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns