Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Întâlnirea profesorilor de religie romano-catolică, la Socond

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În acest week-end, în perioada 10-12 octombie, la casa de exercițiu spiritual Sfântul Ignațiu, la Socond va avea loc întâlnirea profesorilor de religie romano-catolică.


Așa cum se practică de mulți ani, Ispectoratul Școlar al Diecezei Romano-Catolice de Satu Mare va organiza și în această toamnă tradiționala întâlnire a cadrelor didactice care predau religie, eveniment care, în fiecare an se bucură de mare succes. De data aceasta, cu ajutorul președintelul clubului “Szentjánosbogár” din Dunaharaszti-Taksony, Ungaria participanții își vor îndrepta atenția spre joacă, latura sa spirituală și utilizarea jocului în procesul de educație.
Conform programului, în prima zi, adică vineri seara vor evalua anul școlar precedent și vor dezbate probleme de actualitate. Sâmbătă vor începe ziua cu o rugăciune comună, urmată de prezentarea alocuțiunilor și lucrările de atelier. Tot cu lucrările de atelier și dezbateri tip masă rotundă își vor petrece și ziua de duminică, însă, în ultima zi a săptămânii, așa cum se obișnuiește de fiecare dată, vor participa cu toții și la Sfânta Liturghie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns