Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PADR a semnt un protocol cu UNPR după ce discuţiile cu PSD, PNL şi PMP au eşuat

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele Alianţei Democrate a Romilor (PADR), Dorin Cioabă, a declarat luni că a purtat discuţii privind încheierea unui protocol de colaborare şi cu Elena Udrea, dar acesta nu s-a finalizat din cauza “lipsei de seriozitate” din partea preşedintei PMP.

“Noi am adresat, prin reprezentanţii acestor partide, oferta tuturor. Este adevărat că în primăvara acestui an am purtat nişte discuţii cu doamna Elena Udrea. Domnia sa la data aceea s-a arătat interesată să colaboreze cu comunitatea de romi. Era chiar entuziasmată, că ea demult dorea să ajute comunitatea. După aceea, acest protocol nu s-a mai finalizat, pentru că am văzut că a fost o lipsă de seriozitate din partea domniei sale, ne-a tot amânat”, a afirmat Cioabă după semnarea Protocolului de colaborare cu UNPR privind susţinerea candidaturii lui Victor Ponta în campania electorală pentru Preşedinţia României.

El a adăugat că Elena Udrea a promis, la un moment dat, că va susţine un candidat al PADR pe listele partidului său, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

“Noi suntem nişte oameni de bun-simţ şi înţelegem când cineva te refuză. Şi atunci, am făcut o declaraţie că excludem PMP-ul din negocierile noastre. Şi de aceea nu am mai încheiat niciun acord cu ei”, a susţinut Dorin Cioabă, citat de Agerpres.

Liderul PADR a admis că a purtat discuţii pentru un eventual parteneriat politic atât cu PNL, cât şi cu PSD, dar ambele tentative s-au soldat cu eşecuri.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns