Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Doi hoţi au fost prinşi de poliţişti

Sigla Informatia Zilei
În cursul zilei de luni poliţiştii au identificat autorii în 2 cazuri de furt.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În cursul zilei de luni poliţiştii au identificat autorii în 2 cazuri de furt.

Poliţiştii de investigaţii criminale au identificat ieri autorul unei infracţiuni de furt calificat comisă în noaptea duminică spre luni . Vasile B. de 70 de ani din localitatea Ciumeşti ar fi sustras o bicicletă model MTB Exclusiv care era asigurată cu un şnur metalic în casa scării , la parterul unui bloc situat pe strada Cibinului din municipiul Satu Mare, cauzând un prejudiciu de 300 lei. Bărbatul nu se află la prima faptă de acest gen. Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi urmează a fi restituit părţii vătămate Gheorghe T.

În urma activităţilor continue desfăşurate oamenii legii au depistat luni autorul unei infracţiuni de furt comisă la începutul lunii septembrie. Atunci o sătmăreancă care locuia pe strada Tisa a reclamat faptul că i-au fost sustrase bijuterii din locuinţă. Poliţiştii au demarat verificări iar acestea s-au finalizat ieri, când autorul în acest caz a fost prins. Andrei Z., din Halmeu ar fi pătruns în locuinţa femeii cu chei potrivite, ar fi cerut cheile de la fiica prorietarei cu care era prieten sub pretextul că doreşte să –şi ia câteva lucruri care erau ale lui din locuinţă, însă tânărul ar fi sustras bijuteriile de aur ale proprietarei, cauzând un prejudiciu de aproximativ 6000 lei pe care apoi le-ar fi amanetat pe raza municipiului Satu Mare. După toate acestea tânărul de 28 de ani s- a întors în locuinţă ar fi răvăşit lucrurile încercând să însceneze un furt . Poliţiştii nu s-au lăsat însă păcăliţi de şiretlicurile acestuia şi în cursul zilei de ieri autorul a fost prins.

În primul caz amintit se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar în cel de-al doilea de furt.

În ambele situaţii persoanele implicate sunt cercetate în stare de libertate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Prinși băuți la volan

Asculta acest articol În urma unei acțiuni desfășurate de Serviciul Rutier al IPJ Satu Mare în noaptea de 12/13.10.2013, au