Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sala de sport de la Colegiul Tehnic Elisa Zamfirescu a fost reabilitată

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

inaugurare sala sportMarţi, 14 octombrie 2014, Dorel Coica, primarul municipiului Satu Mare, însoţit de o delegaţie numeroasă, din care făceau parte printre alţii Radu Roca, viceprimar, Anca Marinescu, Manuela Rogoz, Adrian Micle au participat la inaugurarea lucrărilor de reabilitare a sălii de sport de la Colegiul Tehnic Elisa Zamfirescu Satu Mare. Au mai participat la manifestare Claudiu Mondici, inspector şcolar general, Alexandrina Ligia Pop, directoarea colegiului gazdă, profesori, reprezentanţi ai firmei de construcţii, jurnalişti.


La intrarea în sala de sport era un panou cu fotografii făcute înainte şi după lucrările de renovare. În discursul său, primarul a spus că primăria va mai investi şi în viitor în şcoli.
Lucrările, în valoare de 61.000 lei, au constat în renovarea acoperişului prin izolare, înveliş (deoarece avea infiltraţii de apă), reparaţii exterioare şi interioare. De asemenea, au fost reparate vestiarele, grupurile sanitare, s-au vopsit ţevi şi conductele. Aceste lucrări au 5 ani de garanţie. De îmbunătăţirile efectuate vor beneficia cei 752 de elevi ai colegiului, personae fizice, precum şi membri ai unor cluburi sportive sătmărene, care după cursuri fac antrenamente în această sală.

Un şir de terenuri de sport

Interesant este că pe întreaga zonă adiacentă sălii de sport sunt amenajate terenuri de sport pentru fotbal, tenis, volei etc. Toate lucrările sunt de o calitate ireproşabilă. Potrivit directoarei Alexandrina Ligia Pop, terenurile sunt construite în parteneriat cu firme private, care au încheiat contracte cu Primăria pe o perioadă de 10 ani. În acest interval de timp, terenurile sunt utilizate de elevi în timpul cursurilor (până la ora 16), iar după cursuri, în vacanţe, în sărbători şi în zilele libere rămân la dispoziţia partenerilor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns