Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cazanciuc afirmă că justiția a devenit o temă de campanie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a declarat vineri că justiția este, “din păcate”, o temă de campanie iar abordarea unor cazuri particulare în acest context nu va aduce soluții necesare pentru sistemul judiciar.

Întrebat dacă justiția este o temă de campanie electorală, ministrul a precizat: “Nu știu dacă este principala, dar cu siguranță este o temă de campanie, din păcate, pentru că probabil foarte mulți cetățeni așteaptă temele serioase, fundamentale ale României și de foarte multe ori ne pierdem energia cu lucruri mai puțin importante pentru viitorul României.

Independența este o temă de campanie sau nu dacă este tratată serios.

Dacă ne cantonăm în cazuri particulare, niciodată, cred, n-o să putem vedea soluțiile cu adevărat necesare pentru un sistem, indiferent care ar fi el”.

Despre transmiterea în PSD a unui mesaj cu privire la justiție, Robert Cazanciuc a arătat că apelul său a fost către întreaga clasă politică de a susține independenta justiției, scrie Agerpres.

“Bun, eu nu am o funcție în partid. Sunt invitat din când în când la anumite ședințe de partid. De câte ori am fost eu invitat nu a fost neapărat o temă specială pe agenda unei ședințe de partid, dar mi-am exprimat, de fiecare dată când am avut ocazia, mai ales la nivelul Parlamentului, când am solicitat sprijin pentru diverse acte informative necesare justiției, opinia ministerului, apelul meu a fost către întreaga clasă politică de a susține independenta justiției și cred că am și avut succes de cele mai multe ori”, a explicat Cazanciuc.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns