Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Rezultate parţiale în judeţul Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

gradinita 14 mai (6)Rezultatele numărătorii paralele a ACL, ora 08,00, 3 noiembrie

Conform numărătorii paralele a ACL, în judeţul Satu Mare Klaus Iohannis a fost votat de 43.047 de alegători, iar Victor Ponta a adunat 42.114 voturi.

Rezultate ora 1, 3 noiembrie. Scor strâns între Ponta şi Iohannis la Satu Mare

În jurul orei 24, PSD Satu Mare a reuşit să adune prin SMS de la toate secţiile de votare, rezultatele pentru Victor Ponta şi Klaus Iohannis.

Dacă cei din conducerile Organizaţiilor Judeţeană şi municipală Satu Mare precum şi membrii marcanţi au fost entuziastmaţi de scorul pe ţară obţinut de Victor Ponta,  aceştia s-au arătat nemulţumiţi de scorul obţinut de şeful lor de partid, pe judeţ. De asemenea, conducerile PSD au fost dezamăgite de prestaţia unor primari de comune care au fost şi sunt un fief al PSD. În unele Iohannis a obţinut chiar mai multe voturi decât Ponta, sau diferenţa a fost foarte mică în favoarea lui Ponta.

Un fapt de remarcat este acela că au fost localităţi în care prezenţa la vot a fost foarte mare cum este Aciua (100%) sau Bicău (peste 85%), iar altele cu o prezenţă între 60%-65% şi chiar 70%.

Redăm în continuare numărul de voturi pe mai multe localităţi primite de la PSD Satu Mare, în paranteză Victor Ponta apare VP iar Klaus Iohannis, I.

Per total judeţ, Victor Ponta a primit 42.151 voturi, iar Klaus Iohannis, 42.611 voturi.

Municipii şi oraşe: Satu Mare, 12.167 (VP), 17.604 (I) ;Carei, 2.224 (VP), 2.245 (I); Negreşti Oaş, 1.965 (VP), 1.936 (I); Ardud, 986 (VP), 946 (I); Livada, 545 (VP), 538 (I).

Comune: Doba, 366 (VP), 353 (I); Acâş, 252(VP), 216 (I); Pişcolt, 514 (VP), 412 (I); Bogdand, 335 (VP), 129 (I); Santău, 905 (VP), 739 (I); Terebeşti, 538 (VP), 739 (I); Socond, 741 (VP), 245 (I); Pomi, 471 (VP), 289 (I); Bârsău, 551 (VP), 430 (I); Crucişor, 717 (VP), 374 (I); Culciu, 368 (VP), 349 (I); Halmeu, 357 (VP), 326 (I); Hodod, 174 (VP), 74 (I). Homoroade, 523 (VP), 260 (I); Gherţa Mică, 432 (VP), 228 (I); Beltiug, 335 (VP), 531 (I); Cehal, 335 (VP), 196 (I); Craidorolţ, 410 (VP), 119 (I); Turulung, 275 (VP), 224 (I);

Numărătoarea paralelă realizată de ACL în municipiul Satu Mare: 17812 voturi Iohannis şi 12.483 voturi Victor Ponta.

 ORA 23

La sediile partidelor se face numărătoarea paralelă a voturilor.
În municipiul Satu Mare a câştigat Iohannis cu aproximativ 4.000 de voturi, potrivit numărătorii realizate de PSD. După datele din aproape toate secţiile de votare din municipiul Satu Mare, reiese că Iohannis are 14.177 voturi iar Ponta 10.161.

 

De la sediul ACL aflăm că şi la Carei a câştigat Iohannis cu aproximativ 1.000 de voturi.

Prezenţa la vot în judeţ: 42,81%, cea mai slabă prezenţă din ţară. Au votat în judeţ 135.965 de cetăţeni.

 


De la sediul UDMR aflăm că la Livada, candidatul UDMR Kelemen Hunor a obţinut cele mai multe voturi. Astfel Kelemen – 748 voturi, Ponta – 545, Iohannis – 538.

Din datele UDMR obţinute la ora 23, reise că în judeţ Kelemen Hunor a obţinut 28.72%, Iohannis 28,02, Ponta – 26,63%.

La Tăşnad a câştigat  Ponta cu 1359 voturi, pe locul II Iohannis cu 1047 voturi, Kelemen – 836 voturi.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

18 comentarii

  1. Nicu, ești un naiv, ca să nu spun altfel, mai prost de cît acum nu am dus-o nici în plină criză. Ponta nu a făcut nimic pozitiv, a pauperizat țara și o va nenorocii dacă iese președinte.
    Dacă tu’ te sinucizi’ este treaba ta, dar nu ne nenorocii și pe noi și familia ta. Vei fi foarte vinovat pentru tot ce va urma, nu ți-au fost destui 2 ani să te lămurești ? I-a citrește pe internet “Cine este Ponta ?” și mai gîndește-te, măcar în ceasul al 11-lea !

  2. Romăn adevărat, citește pe internet “Cine este Ponta ? “și cu singuranță îți va trece de a-l vota . Sînt articole mai vechi, de cînd nu se știa că va accede la funcții. Pe lîngă faptul că este mitoman, un nepriceput , nu a relizat nimic, ci doar a scăzut prin măsurile lui nivelul de trai drastic, crescînd taxele, impozitele, ținînd nivelul euro sus astfel ca facturile să le plătim la acel nivel, a născut taxe noi.
    Banii stricați pe plan local pe distracții ieftine puteau fi folosiți mult mai bine și mai elegant. Un kics absolut !
    Salariile erau în plan a fi întregite și banii puși de o parte de vechile guverne. Nu vă amintiți de ce a fost necesară reducerea salariilor, pentru că pensiile nu s-au redus, doar au fost puși să plătească CAS și pensionari cu venituri ceva mai mici, pe lîngă situația de criză în care se afla Europa, Boc a vrut să reducă pensiile nesimțite, dar PDS-reul a trimis la Curtea Constituțională legea și pentru că aceasta nu a trecut și din cauza că membrii Curții țineau la viitoarele lor pensii, s-a impus reducerea salariilor. PDS a fost de vină pentru această măsură. Mă mir că ați uitat. I-a uitatți-vă căt a fost euro ăn 2010 și de ce o duceam mai bine cu toată criza ?
    Vă place să fiți conduși de cel mai mare mincinos din politică ?
    Cît privește etnia contracandidatului nu deranjază, mai ales că etnia lui Ponta este cea din articolele de sub titlul “Cine este Ponta ?”, mai citiți și veți înțelege mai multe…

  3. oameni cu scaun la cap nu poate vata un politruc o marionrta care are in spatele lui o organizatie de criminal care au condamnat rominia in 2010 la cea mai mare teroare dupa ceusecu acma la turul 2 se vor alatura si personajele principale ca BASESCU,UDREA, PREDOIU, BOC CLANUL CARE A CONDAMNAT TARA LA SARACIE SI DEZBINARE A POPORULUI ROMIN AVETI GTIJE CU CINE VOTATI NU VA LASATI INFLUIENTATI DE AACEST POLITRUC CARE SE ASCUNDE IN SPATELE ACESTOR EXCROCI.

  4. Romani,nu va lasati indusi in eroare !! Nu va lasati prada masinii de propaganda a lui Bleaga(majordomul sef al lui Basecsu) omul ungurilor in Ardeal !!Iohannis e omul lui Basecsu si va fi votat de unguri pentru ca Bleaga,ungur si el dealtfel, casatorit cu unguroaica din Satu Mare,la intelegere cu Basecsu,udrea si macovei,le vor face concesii ungurilor,doar sa ramana ei la putere de frica justitiei pentru faradelegile pe care le-au facut in cei 10 ani,astfel ca in in cu.rand vom asista la dezastrul Romaniei si va fi tarziu sa salvam tarisoara noastra !!Nu e un motiv faptul ca daca nu va place govor trebuie sa dam tara pe mana ungurilor !!Vreti ca in cu.rand sa fiti obligati sa vorbiti ungureste in tara voastra ??Daca satrapii vanduti ungurilor le vor promite autonomie,asta se va intampla,vom fi obligati noi romanii sa stim si limba lor aici pe pamantul sfant romanesc !!Ganditi-va bine inainte de a face ceva ce veti regreta !!Iohannis e doar o marioneta iar Romania nu merita o MARIONETA !!!

  5. Romani,nu va lasati indusi in eroare !! Nu va lasati prada masinii de propaganda a lui Bleaga(majordomul sef al lui Basecsu) omul ungurilor in Ardeal !!Iohannis e omul lui Basecsu si va fi votat de unguri pentru ca Bleaga,ungur si el dealtfel, casatorit cu unguroaica din Satu Mare,la intelegere cu Basecsu,udrea si macovei,le vor face concesii ungurilor,doar sa ramana ei la putere de frica justitiei pentru faradelegile pe care le-au facut in cei 10 ani,astfel ca in in curand vom asista la dezastrul Romaniei si va fi tarziu sa salvam tarisoara noastra !!Nu e un motiv faptul ca daca nu va place govor trebuie sa dam tara pe mana ungurilor !!Vreti ca in curand sa fiti obligati sa vorbiti ungureste in tara voastra ??Daca satrapii vanduti ungurilor le vor promite autonomie,asta se va intampla,vom fi obligati noi romanii sa stim si limba lor aici pe pamantul sfant romanesc !!Ganditi-va bine inainte de a face ceva ce veti regreta !!Iohannis e doar o marioneta iar Romania nu merita o MARIONETA !!!

  6. JUMATATE DIN VOTURILE LUI JOHANNIS VIN DE LA UNGURI.
    VOTURILE UNGURESTI NU SE REGASESC LA HUNOR SI UNGURII S-AU PREZENTAT IN NUMAR MARE LA VOT. AU VOTAT DIRECT CU JOHANNIS. IN TURUL 2 JOHANNIS NU ISI POATE MARI NUMARUL DE VOTURI DECAT IN FOARTE MICA MASURA, CU CEVA VOTURI DE LA UDREA SI MACOVEI. VOTURILE LUI TARICEANU VOR MERGE IN BLOC LA PONTA PENTRU CA SATMARENII AU INTELES CA AICI USL A FOST FOARTE BUN PENTRU ROMANII DIN SATU MARE. CINE RADE LA URMA RADE MAI BINE!

  7. daca tineti legatyura numai cu psd sigur ca johanis are 1000 voturi la carei dar daca va uitati si dupa datele oficiale publicate de altfel ,veti vedea ca johannisu are 2350 de voturi la CAREI dupa toate amenintarile pesedistilor la adresa profesorilor si a directorilor si a bugetarilor in general!!!
    ciuma rosie nu se dezminte si mai lipseste sa duca romanii care nu voteaza cu ei pe la ceva canal ca pe vremea bolsevicilor.

  8. Oameni ai judetului satu-mare este o rusine ca judetul nostru sa fie ultimul din tara totusi acei care au votat pentru Iohannis cred ca traiesc pe alta lume nati observat filmul din campanie IOHANNIS era itro vitrina si in spatele vitrinei erau acele personaje care in 2010 siau batut joc de o tara intreaga BLAGA, FLUTUR ,VIDEANU ,ANASTASE , ECT. ACMA SE VA MAI ADAUGA CUPLU BASESC,UDREA toti acestea au asuprit o tara intreaga pe care il resimtim si acum pacat de intelectualitatea voastra.

  9. Satmarul a mai prins viata acum cu guvernarea psd;inainte era un oras cernit ,un oras in care doar unii se distrau si se lafaiau;un oras in care oamenii nu zambeau ;un oras in care nu se intampla nimic.La fel ca si atunci spun ca:”copilul cu mai multe moase ramane cu buricul netaiat”. Pacat ca unii fug sa locuiasca in afara tarii si vin in tara sa ne hotarasca soarta.Sant curioasa cati din cei plecati din tara contribuie la bugetul tarii.Poate acest lucru va fi reglementat de viitorul presedinte. Satmareni aveti grija ce va doriti.

  10. Hai romani, sa ne mobilizam pe 16 noiembrie si sa scapam de imbuibati si mincinosii de govoristi.Vedeti ca daca suntem consecventi , uniti , reusim sa scapam de gasca de puscariabili.
    VOTATI IOHANNIS , VOTATI DREPTATEA ,VOTATI NORMALITATEA!!!!

  11. Ganditi-va ce trebuie sa fie acum in gasca fantomaticului PLR Satu Mare. Probabil apar acum remuscari pentru faptul ca l-au urmat orbeste pe Ovidiu Silaghi intr-un proiect fara viitor, incheiandu-si astfel definitiv cariera politica. In scurt timp isi vor pierde si mandatele pentru inscrierea itr-un partid inexistent. Prostia si lipsa de viziune se platesc.

Lasă un răspuns

Revoluția AI în mass-media

REVOLUȚIE LA BLICK

Revoluția AI în mass-media

Inteligența artificială (AI) va schimba lumea și va transforma radical industrii întregi – inclusiv mass-media. Compania internațională de media Ringier, din care face parte și Blick, își propune să fie în fruntea inovației și dezvoltării tehnologice în industrie.