Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Voleibalistele sătmărence joacă sâmbătă cu SCM Craiova

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

De la 18.30, în etapa a V-a a Diviziei A1

voleiVoleibalistele de la CSM Satu Mare vor juca, sâmbătă, în etapa a V-a a Diviziei A1, pe propriul teren împotriva oltencelor de la SCM Universitatea Craiova. Un meci greu, chiar dacă echipa sătmăreană, va întâlni ultima clasată din campionat. Dar nici echipa sătmăreană, cu o singură victorie în patru etape, nu stă tocmai pe roze.

Așa că victoria sătmărencelor este obligatorie în acest meci. Mai ales că urmează câteva meciuri dificile. “Nu ne permitem să facem pași greșiți, trebuie să ne concentrăm la maximum și să câștigăm meciul cu echipa din Craiova” a spus antrenorul Adrian Pricop. Tot de antrenor am aflat că pentru meciul de azi tot lotul este valid, chiar și americana Alkexis Mathews, în refacere după o accidentare mai veche.
Dar iată lotul pentru meciul cu Criova: Ivana Zburova, Viktoria Dedkova, Alexis Mathews, Allisson McCardy, Angelica Podină, Adriana Matei, Beata Vajda, Alexandra Mişca, Alexandra Molnar, Daniela Dobre, Natalia Preda, Denisa Mocar.
Partida va începe la ora 18.30 și va fi arbitrată de cuplul G. Dumitru și C.Serei (Baia Mare). Observator federal: V.Măscășan (Tg.Mureș).
Celelalte meciuri ale etapei:
– Dinamo București – Volei Alba-Blaj
– CSM Lugoj – Penicilina Iași
– CSM București – Știinta Bacau
– Unic Piatra Neamț – CS “U” Cluj
– CSM Târgoviște – Medicina Tg.Mureș

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns