Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Asociaţia Economică Germano-Română are o nouă conducere

Iuliu Cadar, noul pre;edinte al AEGR-DRW Satu Mare
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Joi, 6 noiembrie, la sediul din strada Fragilor nr. 1 a avut loc Adunarea Generală de alegeri a Asociaţiei Economice Germano-Române (AEGR) – Deutsch-Rumänische Wirtschaftsverein (DRW) Satu Mare.

Cel mai important punct ale Ordinii de zi a fost confirmarea alegerii noi conduceri stabilită în cadrul întâlnirii Comitetului Director.

Preşedinte pentru următorul mandat a fost ales Iuliu Cadar, director la Autonet, iar cei patru vicepreşedinţi care îl vor sprijini în activitate sunt Dan Brumboiu, Tiberiu Markos, Iosif Hölczli şi :tefan Lerm.

Noul preşedinte şi-a prezentat obiectivele pentru anul viitor dar şi pe cele permanente cum sunt artagerea de investitori strtăini – în primul rând din ţările de limbă germană, germania, Austria şi Elveţia -, atragerea de noi membri chiar din rândul firmelor care nu au captal integral sau parţia german şi alte proiecte menite a dinamiza activitatea asociaţiei.

La finalul tuturor punctelor înscrise în Ordinea de zi, reprezentanţii firmelor membre au mulţumit echipei care a condus asociaţia timp de 5 ani, în frunte cu Dan Brumboiu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. domnule cadar ai plecat cu coada intre picioare de la drm acum esti la autonet domni de la autonet stiu de ce ai fost obligat sa pleci de la drm? dar ce conteaza tot functie de conducere ai poate reusesti sa faci si la autonet cea ce ai facut la drm rusine rusine rusine

Lasă un răspuns