Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Şoferi beţi şi fără permis prinşi la volan în weekend

Sigla Informatia Zilei
Mai mulţi şoferi au fost prinşi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

etilotest-1317666637 Mai mulţi şoferi au fost prinşi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 09 noiembrie, ora 00.20 poliţiştii Secţiei Petreşti au identificat în trafic, pe raza localităţii Sanislău, un bistriţean de 37 de ani, care conducea autoturismul marca Opel. Bărbatul a fost supus testării cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică diminieaţă poliţiştii rutieri sătmăreni au depistat în trafic pe Levente S., care conducea autoturismul marca Renault , pe strada Liviu Rebreanu din municipiul Satu Mare. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,87mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele situaţii conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolicăde peste 0,80g/l alcool pur în sânge.

Duminică, în jurul orei 19.00, poliţiştii din Batarci au identificat în trafic pe raza localităţii, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, care conducea mopedul marca Aprilia . În urma controlului efectuat s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În toate situaţiile amintite persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

11 permise de conducere suspendate

Politistii rutieri, actionand in vederea supravegherii si controlului traficului, au sanctionat cu fermitate abaterile comise de conducatorii auto, retinand marti, 8 mai, 11 permise si aplicand 250 de amenzi in valoare de peste 20.000 lei.