Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

La finalul sezonului 2014 din CEC Ori Cup s-a cântat pentru prima dată imnul României

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

David și Norbert Seletye, echipajul sătmărean cu cel mai mare progres în ultimii cinci ani

rallyZilele trecute s-au desfășurat ultimele etape din cadrul Campionatului Est European CEC Ori Cup 2014. În Cehia, lângă peștera Macocha din jurul localității Blansko au avut loc rundele 9 și 10 din acest sezon. La finalul concursului s-a făcut și premierea piloților.

Astfel, la Blansko, țara noastră a avut patru echipaje, unul din Timișoara, unul din Brăila și două din Satu Mare. La acest concurs au participat în total 27 de echipaje din Cehia, Slovacia, România, Ungaria și Polonia. După cele 10 etape, desfășurate în mai multe țări, printre care și două în orașul nostru, echipajul 909, format din David Seletye (pilot) și Norbert Seletye (copilot) a ocupat locul patru la proba de îndemânare. Totodată, echipajul de la ACR Rider’s Satu Mare s-a clasat pe primul loc la categoria “cei mai buni organizatori ai unei etape” din acest sezon, și au fost desemnați ca făcând parte din echipajul cu cel mai mare progres în ultimii 5 ani. Astfel, pentru prima dată la finalul unui sezon din această competiție s-a intonat imnul României pentru un echipaj de la noi.

“A fost o mandrie sa ascultăm  imnul de stat al României de pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la un Campionat Est European. Am pus numele Sătmarului din nou pe harta Europei, la competițiile automobilistice. Mulţumesc Primăriei Satu Mare care m-a sprijinit să organizăm o etapă la Satu Mare, cea care s-a dovedit a fi cea mai bună etapă din acest an. Sperăm ca anul viitor să menţinem nivelul ridicat în organizare şi să ne clasăm în primii 6 la general (fapt nerealizat în acest an din cauza unui “radar” pus de organizatorii din Cehia, la care am primit multe puncte de penalizare), a spus David Seletye, directorul filialei ACR Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns