Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Scorpion (21 octombrie - 20 noiembrie)
Scorpion (21 octombrie – 20 noiembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 12.11
Ne aflăm în zodia SCORION

BERBEC. Se apropie un moment în viața ta familială sau profesională, pe care îl aștepți cu nerăbdare. Simți că îți va aduce clipe fericite, și așa se va și întâmpla dacă îți păstrezi optimismul, pentru că gândirea pozitivă poate face miracole.

TAUR. Ești nevoit să pleci dintr-un loc în care te-ai simțit bine în ultima vreme. Fie vorba de birou unde ai muncit, locul unde ai petrecut câteva zile plăcute, sau casa în care ai stat, acum schimbarea a devenit inevitabilă, dar va fi pozitivă.

GEMENI. Fii amabil și cât poți de calculat când te adresezi celor dragi, pentru că ești înconjurat de persoane foarte sensibile. Dacă folosești un ton plăcut, cu un “te rog frumos” poți obține orice de la ei, dar cu un ton ridicat vei stârni lacrimi.

RAC. Ai libertate deplină în chestiuni financiare, fie vorba de afacerile tale proprii sau de bugetul personal cu care îți faci planuri. Te atrag cumpărăturile de sezon, dar libertatea de decizie atrage după sine atât răspundere cât și griji în plus.

LEU. Simți o satisfacție deplină văzând roadele muncii tale. Ești lăudat de toată lumea, iar dacă mai iei și bani de pe urma acestui efort, cu atât ești mai încântat și e normal să lucrezi cu sârg când munca ta e apreciată și bine remunerată.

FECIOARĂ. Veștile care îți parvin azi, au urmări deosebite în cariera ta, de parcă ar deschide perspective noi în relația ta profesională. Poate vei decide să te înscrii la un curs, ori primești un sfat pe care îl poți valorifica bine la un examen.

BALANȚĂ. Cea mai mare piedică pe care o întâmpini azi e de ordin financiar și până nu rezolvi această problemă, nu poți trece mai departe. Nu-i nicio grabă, ceea ce aveai de gând să faci e amânabil, iar în curând vei avea și banii necesari.

SCORPION. Ai mai trecut cândva printr-o situație asemănătoare cu cea de acum și atunci ai rezolvat-o cu brio. Acum ajunge să reiei rețeta succesului de atunci, să procedezi exact la fel ca și atunci și succesul este asigurat și de data aceasta.

SĂGETĂTOR. Tu îți dai seama imediat dacă cineva încearcă să te ducă de nas. Intuiția ta nu greșește niciodată, observi imediat dacă cineva are intenții rele, deci nu te va putea păcăli nimeni, oricât ar încerca și va cădea în propria sa plasă.

CAPRICORN. Ai multe de făcut azi, iar spre seară vei simți că pici de oboseală, dar nu vei regreta nicio clipă de muncă.Vei reuși să finalizezi tot ce ți-ai propus, iar acest lucru îți va oferi o satisfacție, cum nu ai mai simțit de luni de zile.

VĂRSĂTOR. Te-ai hotărât să faci o schimbare în viața ta și primul pas va fi să te eliberezi de ceva ce te constrânge. A sosit momentul descătușării, fie vorba de o relație defectuoasă, sau de o muncă în care creativitatea ta e prea îngrădită.

PEȘTI. Îți planifici viitorul până la cel mai mic detaliu. Ești implicat într-o acțiune importantă, în care, știi că nu ai voie să faci greșeli, chiar de aceea tratezi lucrurile cu multă seriozitate, analizând la rece tot ceea ce se află pe lista ta de sarcini.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 12.10 Ne aflăm în zodia BALANȚĂ

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 17.01 Ne aflăm în zodia CAPRICORN

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 08.10 Ne aflăm în zodia BALANŢĂ