Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Două femei în vârstă din Micro 17 sunt terorizate de patronul unui bar

Urmăriți povestea la emisiunea “Necazurile oamenilor” de sâmbâtă seara la Informația TV
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Urmăriți povestea la emisiunea “Necazurile  oamenilor” de sâmbâtă  seara la Informația TV
Urmăriți povestea la emisiunea “Necazurile oamenilor” de sâmbâtă seara la Informația TV

Instituţia Prefectului a organizat şi în această săptămână audienţe cu cetăţenii. Pe listă s-au înscris 10 persoane. Acestea au mers în faţa autorităţilor cu probleme nesoluţionate de parcă prea mult timp.
Două persoane în vârstă spun că sunt terorizate de un vecin care, din mărturisirile lor, nu respectă legea. În preajma caselor lor funcţionează un restaurant non stop care nu are toate avizele necesare.
Au o vârstă înaintată, au trăit o viaţă de om aşa cum au ştiut mai bine, dar au bătrâneţile neliniştite. Două bătrânele din cartierul Micro 17 s-au prezentat la audienţele organizate de Prefectura Satu Mare pentru a-şi spune oful pe care îl poartă de câţiva ani. Femeile au ca vecin un agent economic, mai exact un restaurant care le face viaţa grea din cauza disconfortului pe care îl creează zilnic. “Strada e îngustă, el îşi desfăşoară activitatea economică acolo de ani de zile şi sincer ne disturbă liniştea. Este dator ca în fiecare an să ceară aprobarea tuturor vecinilor pentru a menţine localul care îi aparţine în regim non-stop. Nu a făcut acest lucru din anul 2011. În loc să ne înţelegem ca oamenii, ne ameninţă cu b[taia, ne interzice să stăm pe stradă. Nu este corect, am depus mai multe sesizări, dar nu mai putem continua aşa. Am obosit“, a declarat Galinger Verona. Femeile au denunţat şi modul în care au fost primite şi analizate plângerile lor de către angajaţii Primăriei în toţi aceşti ani în care au dus un război mut cu vecinul lor. În acest caz, prefectul Eugeniu Avram a dispus obţinerea de rapoarte de la toate instituţiile abilitate şi de la toate serviciile la care femeile au apelat până în prezent, urmând să se tragă o concluzie în urma unui nou control.
Alte probleme prezentate în faţa autorităţilor competente fac referire la imposibilitatea unor cetăţeni de a se racorda la energie electrică, probleme de fond funciar, ocuparea unor locuri de muncă şi alte probleme personale.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns