Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta anunţă că dacă ajunge președinte va sprijini Guvernul USL condus de Tăriceanu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Victor Ponta a anunțat, joi seară, că, dacă va fi ales președinte, va acorda susținere totală unui Guvern format de noua Uniune Social Liberală și condus de Călin Popescu-Tăriceanu.

“Dacă sunt președinte, voi sprijini Guvernul format de USL și condus de Călin Popescu-Tăriceanu, cu social-democrați, cu toți cei care au fost în 2012 votați de către electorat. În primul rând pentru că eu cred că e un program de guvernare bun, care până acum a dat rezultate bune și dă în continuare, cu performanță economică, dar și cu măsuri sociale și în al doilea rând pentru că așa au votat românii în 2012. Românii au votat Guvern USL”, a declarat Ponta, la Antena 3, citat de Agerpres.

El a dat asigurări că, în calitate de președinte, va avea o colaborare exemplară cu premierul, în interesul țării. “Trebuie să refacem USL, trebuie să le dăm oamenilor încrederea că ceea ce au votat au la guvernare până în 2016 și (…) veți vedea în sfârșit ce înseamnă un președinte care lucrează cu Guvernul, nu lucrează împotriva Guvernului țării”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta a dezvăluit şi o parte din echipa prezidențială.

Întrebat dacă ar putea să spună o parte din numele viitorilor consilieri prezidenţiali, în eventualitatea în care va câştiga alegerile, Victor Ponta a răspuns: “Unul dintre ei l-am anunţat deja. Este vorba de Teodor Meleşcanu care va lucra drept consilier pe probleme de securitate naţională şi politică externă. Am încredere în continuare în oameni cu care am mai lucrat, însă nu ştiu dacă vor renunţa la posturile pe care le ocupă: Florin Georgescu, Cristi Socol, Liviu Voinea. Poate o conving şi pe domnişoara Ioana Petrescu să lucreze cu mine, dar mai are lucruri de făcut la Ministerul Finanţelor Publice”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. Crin Antonescu: “Adevaratul continuator al lui Traian Basescu e Victor Ponta. Imensa mascarada cu USL 2, o butaforie de tip comunistoid, m-a determinat sa votez duminica” – de aici: hotnews.ro/stiri-politic-18558588-crin-antonescu-adevaratul-continuator-lui-traian-basescu-victor-ponta.htm

    Hahahaha! Dupa ce Ponta l-a laudat pe Crin la cele 2 dezbateri, acum insusi Crin Antonescu ii aplica o ‘perversa’ lui Victoras!

    Va reamintesc maretele vorbe…

    Klaus Iohannis: “Domnule Ponta, i-a p r o s t i t oare Băsescu pe români când v-a numit prim-ministru? Pe mine m-a refuzat.”
    Trezirea, ardeleni, pana cand nu e prea tarziu!

Lasă un răspuns