Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

A fost extinsă reţeaua de apă potabilă în satele Andrid şi Dindeşti

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Existenţa reţelelor de utilităţi în multe unităţi administrativ teritoriale ale judeţului nu înseamnă că toată populaţia din mediul rural în special beneficiază de ele. Permanent apare necesitatea extinderii. Despre o asemenea preocupare ne-a vorbit Papp Tiberiu, primarul comunei Andrid.

Din informaţiile puse la dispoziţie, rezultă că reţeaua de apă din satele Andrid şi Dindeşti a fost extinsă cu aproximativ 450 de metri, fiind astfel rezolvat accesul consumatorilor din cartierele Poiana şi Boglar. În zonele respective locuiesc numeroase familii sărace, dar şi de romi, care în actualele condiţii nu-şi pot permite să aibă apă în gospodării.

Acele familii care au dispus de banii necesari şi-au racordat gospodăriile de pe traseul extensiei. Pe fiecare din cele două extensii de reţele s-au amplasat cişmele de la care se va putea asigura un minim decent de apă pentru nevoiaşi.

Primarul Papp susţine că pentru început consumul de apă de la cişmelele despre care vorbim se va suporta din bugetul local. În cazul în care se va resimţi risipa de apă, intervenţia va fi în sensul de a suspenda funcţionarea cişmelelor, iar cei care vor dori să aibă parte de această prestaţie o să fie obligaţi de a-şi realiza reţeaua proprie în gospodărie.

Dacă extensia de reţea din satul Dindeşti s-a dat în funcţiune la sfârşitul săptămânii trecute, cea din Andrid s-a finalizat în cursul zilei de miercuri, 12 noiembrie.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns