Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ODIHNĂ VEȘNICĂ

Actriţa Gabriela Dorgai a fost condusă vineri pe ultimul drum

Vineri 14 noiembrie, la ora 12.00 clopotele au răsunat pentru ultima oară pentru actriţa Gabriela Dorgai
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Toţi cei care au iubit-o, toţi cei care au respectat-o, toţi cei care i-au urmărit activitatea desfăşurată la Teatrul de Nord, au participat la slujba de înmormântare.

Cu flori şi lumânări în mâini, cu frunţile încreţite de durere şi încă îngroziţi de toate cele întâmplate, toţi cei aproximativ 150 de oameni prezenţi în cimitirul de pe strada Pietroasei, din municipiul Satu Mare, au condus-o pe artistă pe drumul fără de întoarcere.

Suferinţa familiei în acele momente a fost nemărginită

Omul îşi clădeşte viaţa prin prisma experienţele pe care le are în decursul existenţei sale. Modul în care alege să gândească, să simtă şi să iubească pe acest pământ este extras din sufletul atât de generos cu care fiecare persoană este înzestrat de la Dumnezeu. Gabriela Dorgai a plecat dintre noi fără a-şi dori asta, fără a premedita ceea ce i se va întâmpla şi lăsând din nefericire în urma ei multe lucruri nefinalizate. Bianca, fiica ei de doar 17 ani suferă enorm, iar frica încă o apasă atunci când încearcă să proceseze toate cele întâmplate. Plânge gândindu-se că mama ei nu va fi acolo pentru ai spune la mulţi ani, în ziua majoratului, nu o va îmbrăţişa în ziua absolvirii liceului, nu o va mai putea sfătui cu privire la primul băiat de care se va îndrăgosti şi la nici un alt eveniment important din viaţa ei, nu va mai putea fi prezentă decât cu spiritul. Elevă în clasa a XI-a, Bianca încă îşi doreşte să îi calce mamei sale pe urme şi să devină o actriţă de succes.Actorii Teatrului de Nord s-au oferit să o sprijine pe tânără cu tot ce le stă în putinţă. De acum înainte şi chiar şi în aceste momente devastatoare, alături de Bianca a stat tatăl ei, singurul sprijin pe care aceasta îl mai are.

Mai multe în ediţia tipăită din data de 15.11.2014  disponibilă  la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică  (abonament  PDF).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns

Diplomă omagială pentru Augustin Lenghel din Cig, la centenar

EPISCOPIA ORTODOXĂ

Diplomă omagială pentru Augustin Lenghel din Cig, la centenar

Cu binecuvântarea Preasfințitului Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, protoiereul Careiului, Mocan Florian Ioan a înmânat din partea Preasfinției Sale, domnului Lenghiel Augustin din Parohia Ortodoxă Română Cig, Protopopiatul Carei, Diploma Omagială ,,În semn de înaltă apreciere și aleasă prețuire pentru păstrarea cu fidelitate și statornicie a credinței orotdoxe strămoșești în cei 100 de ani de viață”.