Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

O cosmeticiană a fost atacată de posibilul criminal al Gabrielei Dorgai

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Politia la locul crimei
Politia la locul crimei

S-a întâmplat cu două-trei zile înainte de omor

Oraşul e îngrozit de mai bine de o săptămână, de la oribila crimă care a avut loc în plin centrul Sătmarului, pe digul Someşului. Actriţa Gabriela Dorgai a fost ucisă şi violată şi nici în momentul de faţă criminalul nu a ajuns pe mâna poliţiştilor. Astăzi dimineaţă, în oraş se vorbea că a mai fost găsită o femeie moartă pe dig, în zona podului de fier. Unii spuneau că e o adolescentă de 15 ani, alţii că e vorba de o femeie în toată firea. Am fost la faţa locului, dar nu s-a confirmat niciun zvon.

Experienţa din salon

Am stat de vorbă în schimb cu o tânără cosmeticiană din Satu Mare care cu câteva zile înainte de crimă a avut parte de un incident neplăcut. Nu îşi aminteşte exact dacă totul s-a petrecut joi sau vineri seara, crima având loc duminică seara. “Ultimul client l-am avut de la ora 18 la 20. A plecat clientul de la cosmetică şi eu aşteptam să vină soţul după mine, să mergem împreună acasă. În timp ce aşteptam am făcut curăţenie în salon şi am mers să mătur în sala de cosmetică. Atunci am deschis geamul pentru a aerisi. Am auzit la un moment dat că se deschide uşa salonului şi se închide. Intrase cineva. Eu îmi aşteptam soţul şi credeam că a ajuns după mine. Dacă ar fi fost cerşetori, aceştia nu intrau în salon ci doar deschideau uşa şi îmi cereau bani sau mâncare. Am venit către intrare şi am fost faţă în faţă cu un bărbat pe care l-am întrebat ce vrea. Nu mi-a răspuns. Avea o privire ciudată. I-am cerut să iasă din salon şi mi-a spus că nu iese (n.r. – conversaţia avea loc în limba maghiară). În acel moment am fugit în spate, în sala de cosmetică, şi noroc că aveam geamul deschis şi la cabinetul veterinar de lângă salon erau mai mulţi oameni cu câini. Am strigat şi le-am spus că e cineva la mine în salon. Câinii au început să latre, iar bărbatul care intrase a ieşit din salon în stradă şi a luat-o la fugă”, ne povesteşte cosmeticiana.

Descrierea posibilului criminal

Bărbatul descris de tânăra femeie avea 40 – 45 de ani, o înlăţime de 1,80 metri, era îmbrăcat curat, de unde cosmeticiana a tras concluzia că nu este un boschetar. Purta o geacă de fâş de culoare maro închis, avea în picioare pantofi sport negri şi blugi de culoare albastru închis. Avea barbă, păr brunet şi pe faţă semne de pete, cicatrici de la coşuri şi riduri. Martora mai spune că părea să fie un consumator de alcool. Tânăra îşi mai aminteşte că l-a mai văzut pe bărbat cu o săptămână înainte de incidentul din salon< “Coborâsem din autobuz pe strada Ştefan cel Mare cu o cunoştinţă de-a mea când acest bărbat s-a uitat insistent la mine. Cunoştinţa mea chiar mi-a spus că acel om se uită insistent la mine, dar nu a fost pentru mine ceva suspect că doar se mai uită bărbaţii la femei pe stradă”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. Este un zvon raspandit de politie la comanda lui Govor pentru a masca scandalul de coruptie. ACESTA ESTE UN ACT DE TERORISM SI TREBUIE ANCHETAT DE PARCHET. POPULATIA ESTE TERORIZATA pentru a se masca comunicational coruptia din PSD Satu Mare

Lasă un răspuns