Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Năstase afirmă că Guvernul ar trebui să ceară un vot de încredere în Parlament

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Guvernul ar trebui să ceară un vot de încredere în Parlament, eventual cu o nouă formulă de miniştri, spune Adrian Năstase.

Astfel, Executivul, condus de PSD s-ar legitima din nou în faţa electoratului, după ce candidatul partidul social democrat a pierdut alegerile prezidenţiale.

Fostul premier a spus, la lansarea cărţii sale, “Cele două Românii”, că, deşi nu s-a implicat în campania electorală, dă acest sfat pentru că ţara noastră are nevoie de o coabitare sănătoasă, relatează RTV.
„Pentru începutul sesiunii parlamentare, ar fi important să se ceară un vot de încredere în Parlament, eventual pe o remaniere guvernamentală, astfel încât toate semnele de întrebare legate de autoritatea şi legitimitatea formulei guvernamentale şi a majorităţii parlamentare să fie spulberate printr-un vot în Parlament. Dacă nu, nu”, a declarat Adrian Năstase.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. Coruptul sef iese la suprafata, sa vedem cum se va descurca cu dosarele actuale gen Microsoft unde seful sau de cabinet, Remus Truica, il imita pe Pavarotti sa fie cercetat in libertate.

    In contextul actual e sigur ca nu scapa cu condamnari gen 2 ani.

Lasă un răspuns