Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Unirea de la 1 Decembrie 1918, sărbătorită la Liceul Tehnologic Livada

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Apropierea zilei de 1 Decembrie, a fost prilej de sărbătoare la Liceul Tehnologic ,,George Bariţiu” Livada . Cu această ocazie în perioada 24 – 27 noiembrie s-au desfăşurat numeroase activităţi.

Astfel, profesorul de istorie Popescu Ioan a prezentat elevilor liceului semnificaţia zilei de 1 Decembrie 1918 şi etapele care au condus la realizarea Marii Uniri. S-a desfăşurat o sesiune de referate cu titlul ,,Generaţia Marii Uniri” , la care elevii liceului au prezentat diverse momente care au condus la realizarea actului istoric de la 1 Decembrie 1918.
Tot în acest context, profesorul documentarist dr. Oproiu Bogdan a realizat în incinta liceului o expoziţie foto, care reflectă etapele realizării Unirii de la 1 Decembrie şi importanţa acestei zile.
De asemenea, în incinta Centrului de Documentare şi Informare a fost realizată o expoziţie de cărţi cu titlu ,,Marea Unire reflectată în literatură”.
Activitatea s-a bucurat de un real succes în rândul elevilor care au fost conştientizaţi de importanţa zilei de 1 Decembrie 1918 şi motivul pentru care este ziua naţională a românilor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns