Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Băsescu a oferit o recepţie la Cotroceni de 1 Decembrie, Iohannis şi Ponta nu au fost prezenţi

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

basescuPreşedintele Traian Băsescu a organizat luni seară, la Cotroceni, în Sala Unirii ultima recepţie cu prilejul Zilei Naţionale a României. Emoţionat, cu ochii în lacrimi, şeful statului a ţinut un discurs.

UPDATE: Klaus Iohannis, Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu şi Crin Antonescu se numără printre cei care nu au onorat invitaţia

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, în cadrul recepţiei de Ziua Naţională a României, că pe 16 noiembrie, românii au avut voinţa mai puternică decât politicienii şi televiziunile, şi că elitele nu vor rezista niciodată în fruntea naţiunii dacă nu vor fi măcar cu un pas înaintea acestora.

”Dacă privim la ziua de azi şi o comparăm cu evenimentele din istoria noastră, elitele politice trebuie să înţeleagă un lucru esenţial: niciodată nu vor rezista în fruntea naţiunii române dacă nu vor fi tot timpul măcar cu un pas înaintea evoluţiei poporului român”, a spus Băsescu, în discursul său.

El a arătat că politicienii români care nu vor înţelege ce vor românii vor fi ”spulberaţi” de popor peste câţiva ani.

Şeful statului a arătat şi că la turul secund al alegerilor prezidenţiale românii au avut o voinţă mai puternică decât politicienii şi televiziunile, scrie Mediafax.

El a ţinut să menţioneze că ”România şi poporul său au darul de a renaşte, în momentele cheie, şi de a reuşi să îşi adune toate resursele, toate energiile pentru a răsturna perspectivele cele mai întunecate”.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, în cadrul recepţiei de Ziua Naţională a României, de la Palatul Cotroceni, că unirea naţiunii române într-un singur stat românesc este un ideal de care nu se va dezice niciodată şi a felicitat cetăţenii Republicii Moldova pentru succesul alegerilor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. un infractor odios si las, varsa lacrimi de frica!si-a umilit poporul si la batjocorit si acuma incearca sa dea lectii altora ,tot timpul spune ca a facut opusl a cea ce trebuia sa faca!! UN MINCINOS SI UN PREFACUT O PUSLAMA ORDINARA!!!! CEL MAI MARE INERLOP SI mAFIOT roman!!! se conporta ca un CAINE care isi musca stapanul si pe urma ii linge mana ca sa fie iertat mie scarba cand apare la televizor !!sper sa fie aruncat la gropa de gunoi a socitatii!! SPER CA TARA ASTA SA NU MAI AIBA PARTE IN POLITICA SI NICAIERI DE ASEMENE LICHELE!!!

Lasă un răspuns